Madonna a purtat o creaţie românească la Grammy

28 ianuarie, 2014
creed leotard nude  front1 jpeg

Madonna a purtat, duminică, la gala premiilor Grammy, un corset creat de un designer român, Andreea Bădală. Aşadar, Madonna a apărut pe scenă într-un costum alb bărbătesc, la care a asortat corsetul Zest, care face

Madonna a purtat, duminică, la gala premiilor Grammy, un corset creat de un designer român, Andreea Bădală.

Aşadar, Madonna a apărut pe scenă într-un costum alb bărbătesc, la care a asortat corsetul Zest, care face parte din colecţia Murmur by Andreea Bădală, potrivit unui anunţ postat pe contul de Facebook al brandului românesc.

Madonna nu este singura celebritate internaţională care a îmbrăcat creaţiile designerului român Andreea Bădală. Beyonce a apărut cu un corset din portofoliul Murmur în noul ei videoclip "Pretty Hurts", iar Britney Spears a purtat un model asemănător pentru filmările clipului "Work B**ch".

image

De asemenea, Lady Gaga, renumită pentru spectacolele ei extravagante, a purtat şi ea în concerte una dintre creaţiile brandului Murmur.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg