Mai dezbrăcată ca niciodată! Beyonce, într-o rochie riscantă, cu vergeturi şi celulită la vedere

21 octombrie, 2015
TIDAL X: 1020   Arrivals jpeg

În cadrul evenimentului Tidal de marţi seara, celebra cântăreaţă plină de voluptăţi apetisante la fel de faimoase s-a întrecut pe ea însăşi. Rocchia pe care-a purtat-o Beyonce a fost una foarte sexy şi sumară chiar în zonele cele mai incitante, etalându-şi sex-appealul mai curajos ca niciodată!

image

NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Beyonce attends TIDAL X: 1020 at Barclays Center on October 20, 2015 in the Brooklyn borough of New York City. (Photo by Ilya S. Savenok/Getty Images)

Starul de 34 de ani – despre care tatăl ei spune că are, de fapt 36 de ani! – a surprins şi atras privirile tuturor cu ţinuta fină şi elegantă, cu un decolteu abisal, perfect pentru a-i pune nurii în valoare.  Iar tăietura pe picior a fost la fel de lungă şi revelatoare, arătând cât de sexy poate fi soţia lui Jay-Z. Fanii erau obişnuiţi cu sex-appealul său, însă de obicei era pus în valoare prin ţinute mulate ori casual-cool, sport ori feminine. De data aceasta, a plusat cu lux, curaj şi îndrăzneală!

image

Rochia lui Beyonce de nuanţă marsala – credem – o prinde de minune, dat fiind tenul ei uşor măsliniu şi buclele aurii, dar cât şi imaginea per ansamblu plină de exotism. Cântăreaţa a ales această ţinută asimetrică, cu mâneci lungi, şi un şal de blană în aceeaşi nuanţă irezistibilă. Ce-i drept, una riscantă, dat fiind că nu se aşeza chiar perfect la mişcările graţiei de 34 de ani.

image

Ba chiar a avut nevoie de ajutor din partea stiliştilor, pentru ca rochia să se aşeze cum trebuie, fără riscuri, pe pieptul generos al artistei, în faţa fotografilor.

image

Remarcăm, însă, semnele maternităţii pe imaginea lui Beyonce, căci sânii ei n-au scăpat de liniile vergeturilor. Iar rochia a lăsat loc deplin pentru a fi observate şi surprinse în fotografii. În orice caz, nouă ni s-a părut cumva prea mult din partea cântăreţei, unu – pentru că este foarte sumară şi decoltată şi în zona de sus, şi de jos, dar şi pentru că a lăsat la vedere vergeturile de pe sâni şi chiar, în unele fotografii, şi celulita de pe pulpele picoarelor. Voi ce credeţi?

image

FOTO Gety Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg