Mai slabă ca oricând! Fotografiile surprinzătoare cu Angelina Jolie la Festivalul de film de la Toronto

11 septembrie, 2017
angelina jolie gettyimages 845352272 jpg jpeg

S-a zvonit că nu ar cântări mai mult de 41 de kilograme şi că ar fi în pragul anorexiei. Apoi, a confirmat că, după divorţul de Brad Pitt, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit şi chiar a suferit de paralizie facială temporară. Azi, o vedem zâmbitoare, însă la fel de slabă, la premiera celui mai recent film al său, ”The Breadwinner”.

A participat la Festivalul de Film de la Toronto

Duminică, Angelina Jolie, flancată de toţi cei şase copii ai ei, şi-a făcut apariţia la Festivalul de Film de la Toronto, acolo unde cel mai recent film al său, o animaţie numită „The Breadwinner”, îşi avea premiera.

A salutat mulţimea de cum a coborât din maşină

Energică şi extrem de zâmbitoare, Angie a salutat mulţimea de cum a coborât din maşină şi şi-a făcut timp pentru a zâmbi în selfie-uri cu fanii ei, dar şi pentru a le da autografe. Vă sună cunoscut? Da, asta a făcut şi ex-ul Brad Pitt la primele apariţii după anunţul divorţului. A adoptat un zâmbet forţat, s-a pozat cu fanii şi a vrut să demonstreze tuturor că e bine, deşi silueta lui mult prea slăbită trăda suferinţa din spatele despărţirii de mama copiilor lui.

A fost însoţită de toţi cei şase copii. Aici, doar cu patru dintre ei: Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Knox Leon Jolie-Pitt, şi Zahara Jolie-Pitt

image image

Dar să revenim la Angie. Ea a adoptat, pentru această apariţie, ceea ce părea un look „safe”. A ales să poarte un outfit lejer, cu o croială largă, care să nu-i lase la vedere adevărata siluetă – mult prea slabită de altfel, albă, despre care se ştie că ar da volum. Ei bine, apariţia ei a fost una, într-adevăr, elegantă, însă nu într-atât să distragă atenţia de la mâinile mult prea subţiri şi chipul aproape fantomatic.

image

Mult prea slabă!

Sperăm, aşadar, ca Angie, odată cu noile proiecte cinematografice, să-şi recapete forţa şi să dea un nou sens vieţii sale, mai ales că împăcarea cu Brad Pitt pare mai degrabă un mit în acest punct al vieţii sale, decât o posibilitate reală.

foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg