Mama le-a eclipsat pe fiice. Yolanda a venit alături de fetele sale, Gigi şi Bella Hadid, la o gală de premiere

14 noiembrie, 2017
Glamour Celebrates 2017 Women Of The Year Awards   Arrivals jpeg

Aseară, frumoasele din familia Hadid au uimit publicul la o gală din Brooklyn, New York, în cadrul căreia Gigi Hadid a primit premiul Supernova. Aşa că la eveniment, modelul a primit susţinerea familiei, mai exact, alături de ea au fost sora  mai mică, Bella, mama sa, Yolanda, dar şi fratele în vârstă de 18 ani, Anwar Hadid.

Bella, Gigi şi Yolanda Hadid, un trio de excepţie.

Cele trei dive, Gigi, Bella şi mama lor, Yolanda (53), au făcut senzaţie pe covorul roşu, mai ales că au purtat ţinute elegante, în culori contrastante. Gigi a purtat o frumoasă rochie nude cu broderie, o creaţie Zuhair Murad Couture, în timp ce sora sa mai mică a ales să strălucească într-un costum în totalitate alb şi cu o bluză argintie, creaţii Cristina Ottaviano.

image

Supermodelele de 21 (Bella), respectiv 22 de ani (Gigi), au fost superbe, însă mama lor a captat toată atenţia publicului. În vârstă de 53 de ani, Yolanda Hadid a făcut senzaţie pe covorul roşu într-o rochie care i-a venit perfect. Personalitatea TV se prezintă extraordinar şi nu e de mirare, căci acum ştim sigur cu cine seamănă fetele ai devenite modele. Ele au luat tot ce a fost mai bun de la frumoasa lor mamă, o moştenire genetică impresionantă. Femeia are 3 copii şi arată, la vârstă de 53 de ani, de parcă ar fi sora Bellei şi a lui Gigi, nicidecum mama lor.

image

Yolanda a venit la petrecere de mână cu fiul său, Anwar (18), şi el tot model. Tânărul s-a mândrit nevoie mare cu blonda care a purtat o rochie sexy, neagră şi mulată, care i-a scot în evidenţă decolteul, dar şi picioarele tonifiate.

Yolanda şi fiul său cel mic, Anwar.

Yolanda nu îşi arată vârsta, iar în bătălia cu ridurile au ajutat-o şi micile ajustări pe care şi le-a făcut şi diverse tratamente cosmetice la care a apelat.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg