Mariah Carey a scăpat de câteva kilograme, dar nu şi de hainele de prost gust

24 octombrie, 2017
mariah carey png

Transformare şocantă pentru Mariah Carey şi nu ne referim la stilul vestimentar care a rămas unul de prost gust, ci la forma fizică în care se află cântăreaţa. Vedeta în vârstă de 47 de ani a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă, după ce în ultima perioadă luase mult în greutate, iar ţinutele pe care le purta nu o avantajau deloc.

A slăbit, însă outfitul ales a fost un dezastru.

Ei bine, nu ştim cum a făcut, dar se pare că diva s-a ambiţionat să slăbească şi a făcut asta într-un timp record. A reuşit să dea jos câteva kilograme, iar cea mai recentă apariţie a sa a fost una cu o siluetă mai zveltă şi nişte forme mai puţin voluptoase. Cu toate că a slăbit, motiv pentru care merită toată aprecierea, ţinutele purtate de vedetă sunt în continuare unele care denotă vulgaritate.

Aşa arăta acum o lună, la o ieşire la restaurant.

De data aceasta a îmbrăcat haine care au avantajat-o din punctul de vedere al siluetei, dar într-o combinaţie extravagantă, cu elemente care nu aveau legătură între ele. În plus, rochia semitransparentă cu decolteu adânc şi croită dintr-un material cu sclipici a fost o alegere mult prea elegantă pentru celelalte elemente vestimentare care au stricat în totalitate outfitul.

Aşa NU! A purtat rochie elegant cu dresuri groase şi sandale.

Mariah a decis să poarte şi sandale cu toc înalt cu sclipici, o pereche de dresuri negre, brăţări statement argintii şi o curea strălucitoare la nivelul şoldurilor. A fost strălucitoare din cap până în picioare, iar excesul de accesorii au făcut din aceastaă apariţie una dezastruoasă. Mariah are cu siguranţă nevoie de un stilist care să facă curăţenie în garderoba artistei.

Foto: Spash NewsRecente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg