Mariah Carey, divă la Globurile de Aur! Cântăreaţa a purtat cea mai strâmtă rochie şi şi-a pus decolteul în evidenţă

8 ianuarie, 2018
Warner Bros  Pictures And InStyle Host 19th Annual Post Golden Globes Party   Arrivals jpeg

Anul acesta, Mariah Carey a ţinut să ia parte la gala Globurilor de Aur. Artista şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al celei de-a 75-a ediţie a evenimentului la braţul partenerului ei de viaţă, dansatorul Bryan Tanaka şi a avut grijă să respecte dress code-ul, făcând front comun cu toate celelalte celebrităţi de la Hollywood în protestul tacit.

foto: Getty Images

Mariah Carey şi iubitul său, dansatorul Bryan Tanaka

N-a fost, desigur, o apariţie lipsită de incidente, căci doar vorbim despre Mariah Carey, regina gafelor şi imprudenţelor. De data aceasta, artista a reuşit să-i ia locul lui Meryl Streep, în timpul unei pauze, pentru care şi-a cerut scuze, ulterior, pe Twitter. ”M-am aşezat pe primul loc disponibil, la întoarcerea dintr-o pauză. Se întâmpla ca acel loc să fie lângă Steven Spielberg. În următoarea pauză, ghiciţi cine se întoarce pe acest loc... Dragă Meryl, te rog să mă ierţi! Poţi lua locul meu oricând! (...)” Tot pe respectiva reţea de socializare a postat şi un mesaj care i-a isterizat pe fanii internauţi, întrebându-se, ironic, dacă ”în acest loc se serveşte ceai”.

image image

Revenind la ţinuta ei, Mariah a a purtat un outfit care o caracterizează în totalitate, dar care a reuşit să se încadreze în dress-code-ul evenimentului. Ea a îmbrăcat o rochie sirenă, care urma fidel linia corpului, şi care îi punea în evidenţă bustul impresionant. De altfel, toată suflarea masculină o urma cu privirea de fiecare dată când păşea într-o încăpere, dat fiind faptul că a fost, fără doar şi poate, o apariţie extrem de sexy! La fel de fascinat a fost şi Bryan Tanaka, partenerul ei de viaţă, alături de care a pozat pe covorul roşu în ipostaze dintre cele mai drăgăstoase.

image image image


Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png