Mariah Carey, încă un outfit nepotrivit! Iată cum a apărut la un eveniment!

4 mai, 2017
mariah carey spl1488631 011 jpg jpeg

De la o vreme, Mimi pare că nu se mai uită în oglindă înainte să iasă din casă. În mai toate apariţiile ei publice din ultimul an, artista apare în ţinute mult prea revelatoare, prea strâmte şi clar nepotrivite pentru silueta, dar şi pentru statutul ei.

Mariah Carey

Aşa s-a întâmplat şi acum două zile, când s-a prezentat la o petrecere în Catch L.A, din West Hollywood. Aici, Mimi a purtat o rochie neagră, din latex, mult prea mulată şi la fel de revelatoare precum şi cele pe care le-a purtat anterior.

image

Văzând-o purtând astfel de ţinute nu putem să nu ne întrebăm cum de Mimi, având în vedere statutul ei financiar, nu apelează la un stilist, care s-o ajute să aibă apariţii mai reuşite.

Tot cu fostul soţ petrece timpul pe la evenimente

Ieşind din sfera stilistică, trebuie să precizăm că şi la acest eveniment a petrecut timpul cu Nick Cannon, fostul ei soţ şi tatăl copiilor ei. De altfel, cei doi petrec tot mai mult timp împreună de câteva săptămâni şi pare că s-au apropiat din nou. Totuşi, Nick a recunoscut, săptămâna trecută, că nu se petrece nimic sexul între el şi fosta soţie.

foto: Splash



Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg