Melania Trump, o Bond Girl la prima sa vizită oficială în Franţa

13 iulie, 2017
U S  President Donald Trump Arrives At Orly Airport jpeg

Este o divă, cu un simţ estetic înnăscut şi, acum, la prima sa vizită oficială la Paris, Melania Trump a demontrat că merită din plin titlul de cea mai elegantă, rafinată şi cu atitudine Primă Doamnă. Nu degeaba a fost model de top, căci ştie cum să se îmbrace, potrivit protocolului, dar să fie în acelaşi timp foarte cool, impresionând prin simpla ei prezenţă.

A ales un costum de inspiraţie masculină la plecarea de la Casa Albă.

Este de o eleganţă ieşit din comun, iar ieri, la plecarea spre capitala Franţei, a fost demnă de o apariţie de podium, într-un costum preţios marca Escada, cu sacoul purtat pe umeri, într-un stil modern. După ce s-au întors din cea de-a doua călătorie internaţională de stat, Melania şi Donald Trump au plecat aseară de la Washington D.C, având ca destinaţie finală Parisul, pentru o întâlnire oficială de Ziua Bastiliei cu Preşedintele Macron şi soţia sa, Brigitte.

Absolut superbă în outfitul de la Escada.

Prima Doamnă  a plecat în glorie de la Casa Albă, într-un spectacol vestimentar în care ea a fost regina colecţiei. Elegantă prin simplitatea outfitului, Melania a optat pentru un ansamblu negru format din pantaloni şi sacou, decorat cu ornamente de culoare alb pe margini. A completat ţinuta cu o bluză simplă şi o curea în talie, alături de pantofii stiletto negri şi nelipsiţii ochelari de soare.

A schimbat ţinuta monocromă pe un deux-pieces de un roşu aprins.

Dacă la plecare ţinuta sa a fost una cu influenţe puternic masculine, monocromă, la sosirea pe aeroportul din Paris, Melania a fost de o frumuseţe covârşitoare în costumul roşu aprins care a luat ochii tuturor. S-a îmbrăcat spectaculos special pentru întâlnirea cu omoloana sa franceză, în aşteptarea paradei de 14 iulie.

Este cea mai frumoasă, elegantă şi cu atitudine Primă Doamnă, o Bond Girl la Casa Albă.

Aeronava Air Force One a aterizat în această dimineaţă pe un  aeroport din Paris, iar agenda Melaniei va fi una plină în zilele următoare, aşa că ne aşteptăm să schimbe mai multe ţinute, dar cea mai aşteptată apariţie va fi marcată de confruntarea stilistică cu Prima Doamnă a Franţei. A schimbat costumul negru pe un deux-pieces roşu ca focul, o combinaţie de fustă cloş şi sacou cu nasturi, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto, tot roşii. Această vizită vine la doar cinci zile de la întoarcerea de la summit-ul G20. Dacă toţi ochii au fost ţintiţi asupra ţinutei, noi am remarcat o nouă coafură marca Melania Trump. Şi-a prins părul într-un coc lejer şi a arătat ca o Bond Girl cu ochelarii de soare la ochi şi cu mersul apăsat.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg