Melania Trump, prima apariţie publică după ceremonia de învestire VIDEO

6 februarie, 2017
Donald Trump Spends The Weekend In Palm Beach jpeg

Prima Doamnă a Americii a făcut senzaţie cu o rochie scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele de manechin.

Cuplul prezidenţial american, după weekendul petrecut la Mar-a-Lago.

Melania Trump a fost din nou în centrul atenţiei, odată cu prima apariţie publică de la ceremonia de învestire încoace. Oricum, prezenţa sa n-ar fi putut trece cu vederea, de vreme ce Prima Doamnă a ales să poarte o rochie scurtă de culoare roşie, semnată Givenchy, asortată cu balerini de aceeaşi culoare.

Totuşi, eleganta apariţie nu ne-a făcut neatenţi la comportamentul lui Donald Trump, care a confirmat încă o dată că în interiorul cuplului prezidenţial există tensiuni evidente. Abia sosiţi pe aeroportul din Palm Beach după weekendul petrecut la Mar-a-Lago (domeniul de lux construit de magnatul republican în Florida), Melania şi-a luat de mână soţul, numai că acesta şi-a eliberat repede mâna pentru a saluta mulţimea. Prima Doamnă a încercat din nou să-l ia de mână, dar fără succes… Într-un final, au mers umăr la umăr, fără să se atingă, în uralele admiratorilor.

Jurnaliştii de peste Ocean au concluzionat că probabil Donald Trump nu este un mare amator de gesturi tandre în public. Iar Melania se străduieşte să mascheze cu fineţe aceste respingeri ale soţului ei.

Pe seară, cei doi au participat la balul caritabil al Crucii Roşii, unde Melania Trump a strălucit din nou într-o rochie fuchsia, la care a purtat o pereche de cercei cu smaralde.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg