Met Gala 2017. Cele mai extravagante apariţii de cuplu!

2 mai, 2017
cupluri met gala jpeg

Toate celebrităţile de la Hollywood şi fashionistele de pretutindeni s-au prezent aseară la extravaganta gală dedicată modei: Met Gala. Tema ediţiei a fost Rei Kawakubo / Comme de Garcons, iar cei care s-au prezentat pe covorul roşu au încercat să respecte cât mai mult dress code-ul. Oare au reuşit? Haideţi să vedem, aşadar, ce cupluri şi-au etalat, elegant, iubirea pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York!

John Legend şi Chrissy Teigen

image

Nu sunt pentru prima dată la un eveniment Met Gala, aşa că le-a fost uşor să impresioneze prin apariţiile lor. Chrissy şi John Legend au respectat tema ediţiei, purtând ţinute inspirate din colecţiile designerului japonez Rei Kawakubo şi s-au clasat printre cei îmbrăcaţi bine la acest eveniment.

Claire Danes şi Hugh Dancy

image

Nici ei nu sunt străini de red carpet, aşa că nu ne surprinde că au avut o apariţie reuşită. Ţinuta lui Claire a fost cu avangardistă, în ton cu tema evenimentului.

Puff Diddy şi Cassie

image

În caz că vă întrebaţi ce fac bărbaţii când e vorba de astfel de evenimente solicitante... obosesc şi-şi fac loc în cele mai neconvenţionale locuri. În cazul lui Diddy, nişte scări au fost ideale pentru câteva minute de repaus, timp în care partenera sa a pozat încrezătoare pentru fotografii prezenţi.

Hannah Bagshawe şi Eddie Redmayne

image

Nu există eveniment la care Eddie să nu vină cu mama copilului lui. Şi ne bucurăm că se-ntâmplă aşa! E drept că ţinutele lor nu prea respectau tema evenimentului, însă uitaţi ce cuplu drăguţ fac...

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

image

Un alt cuplu solid, de la Hollywood, este cel al lui Hugh Jackman cu Deborra-Lee. Cei doi sunt de nedespărţit, prezentându-se la toate evenimente împreună. Nu suntem siguri că au respectat dress-code-ul impus, dar e clar că ei se simt bine în pielea lor la acest eveniment.

James Corden şi Julia Carey

image

Şi simpaticul prezentator s-a prezentat la această gală. Şi n-a venit singur! Alături i-a stat soţia sa, Julia Carey, despre care bănuim că e o novice în ale galei Met.

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez

image

Pentru ei este o premieră apariţia la un eveniment public. Cei doi formează un cuplu de doar câteva săptămâni şi se pare că lucrurile merg atât de bine între ei încât au decis că e timpul să pozeze, în calitate de cuplu, la un eveniment de o aşa anvergură.

Keri Russell şi Matthew Rhys

image

Nu suntem siguri că au respectat dress code-ul, însă ce mai contează... Keri şi Matthew s-au distrat etalându-şi iubirea pe covorul roşu şi asta-i cel mai important!

Leslie Mann şi Judd Apatow

image

Nici ei nu sunt pentru prima dată la un astfel de eveniment, aşa că e de înţeles de ce păşesc cu aşa încredere pe covorul roşu. Leslie şi Judd fac un cuplu tare reuşit!

Selena Gomez şi The Weeknd

image

După atâtea escapade amoroase şi întâlniri în toiul nopţii, era timpul ca Selena şi The Weeknd să marcheze o primă apariţie publică, la un eveniment oficial. Şi ne place şi ce outfituri au ales!

Serena Williams şi Alex Ohanian

image

Este prima lor apariţie de cuplu la un eveniment oficial! Plus că Serena este pentru prima dată însărcinată. Surprinzător, nu?

Tom Brady şi Gisele Bündchen

image

Ei ne-au obişnuit cu apariţiile reuşite! Şi nu ne-au dezamăgit nici de data aceasta. Gisele a strălucit la braţul partenerului ei de viaţă, sportivul Tom Brady!

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg