Met Gala 2023, cel mai bine îmbrăcate vedete pe covorul roșu. Apariția senzațională a lui Kim Kardashian!

2 mai, 2023

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene și fashion nu a dezamăgit nici anul acesta. Iată vedetele care au strălucit la Met Gala 2023.

FotoJetMetGala jpg

Evenimentul a fost sincronizat cu noua expoziție „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”, în onoarea vieții și operei legendarului și regretatului Karl Lagerfeld. Tocmai de aceea, codul vestimentar de la Met Gala 2023 a fost ținuta Karl Lagerfeld, iar vedetele s-au conformat. Cea mai mare parte a vedetelor s-a conformat.

Cele mai multe staruri au mizat pe alb și negru, preferințele deja știute în materie de culori ale lui Karl Lagerfeld. Nu au lipsit nici accesoriile consacrate Chanel, celebra casă de modă de lux cu care designerul german a colaborat din 1983, până în 2019, când a murit.

Kim Kardashian a făcut senzație la Met Gala 2023 într-o ravisantă rochie albă, din perle. Știm cu toții că diva are o plăcere deosebită pentru a străluci la Met Gala. Anul trecut, a fost cea mai discutată vedetă, după ce a îmbrăcat o rochie de muzeu, ce aparținea celebrei Marilyn Monroe. De data aceasta, în rochie nouă, Kim Kardashian a fost absolut spectaculoasă.

Kim Kardashian Met Gala 2023 (3) jpg

Kim Kardashian a purtat o ținută Schiaparelli, din 50.000 de perle care au fost cusute manual. Vedeta a spus că și-a dorit neapărat perle pentru acest eveniment, pentru că nimic nu ne duce mai mult cu gândul la Karl Largerfeld decât “emblematicele perle Chanel”.

Jennifer Lopez strălucit și ea, într-o elegantă rochie Ralph Lauren, cu trenă spectaculoasă, tocă, abdomenul la vedere și spatele gol. Este una dintre cele mai hot apariții ale superbei dive în vârstă de 53 de ani.

Gisele Bündchen a fost și ea la înălțimea evenimentului, sexy și parcă fără vârstă. Blondina și-a lăsat pletele jucăușe în vânt și a avut aerul unui înger, într-o ținută complet albă, cu pelerină de fulgi, ținută de podium în show-ul de modă Chanel Haute Couture 2007, primăvară-vară.

Naomi Campbell a fost fină ca un vis de vară, într-o elegantă rochie lungă roz pudrat, din colecția Chanel 2010 primăvară-vară.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg