Michael Jackson, o legendă a modei

23 iunie, 2010

Dacă Elvis are celebrele lui pelerine şi pantalonii evazaţi, Jimi Hendrix bandanele şi cămăşile hippy, Michael Jackson a creat la rândul lui un stil ce-şi are un loc binemeritat în istoria modei.

Dacă Elvis are celebrele lui pelerine şi pantalonii evazaţi, Jimi Hendrix bandanele şi cămăşile hippy, Michael Jackson a creat la rândul lui un stil ce-şi are un loc binemeritat în istoria modei.

Mănuşă cu cristale Swarovski Mănuşa albă din bumbac croită pe măsură şi acoperită complet cu cristale Swarovski este piesa cea mai reprezentativă pentru stilul lui Michael Jackson şi cea mai cunoscută din întreaga cultură pop. Aceasta este una dintre cele cinci mănuşi care au fost purtate de Regele Pop în timpul turneului Victory din 1984, când Michael a cântat în 55 de concerte alături de fraţii lui.

Acesta este jacheta pe care Michael a purtat-o când s-a căsătorit cu a doua lui soţie, Debbie Rowe, în Sydney, Australia, pe 14 noiembrie 1996. Această piesă din garderoba starului va fi scoasă la licitaţia care va avea loc la Planet Hollywood Resort &Casino din Las Vegas, pe 25 iunie.

Faimosul tricou albastru din lycra şi mătase a fost purtat de Michael tot în timpul turneului Victory. Pe partea din faţă a tricoului este o dedicaţie scrisă cu un marker negru: „To Bush Love always Michael Jackson“ (Lui Bush, cu dragoste, întotdeauna Michael Jackson).

Această geacă în stil Beat It a fost donată într-o primă fază unei organizaţii caritabile şi dăruită unui copil bolnav. Copilul a fost apoi invitat la Neverland şi-a purtat această geacă acolo. Când l-a întâlnit pe Michael, l-a rugat să-i dea un autograf pe ea. Starul a scris pe partea dreapta a hainei următoarele cuvinte: Love Michael Jackson.

Pălăria neagră cu autograf, purtată de megastar în timpul turneului Victory, poate fi admirată de fani la expoziţia permanentă de la Galeria Michael Jackson din Macao, China, inaugurată la 1 februarie 2010.Recente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg