Miranda Priestly din "The Devil Wears Prada" ar fi fost mândră de ea. Anne Hathaway, o fashionistă declarată

24 mai, 2018
Anne Hathaway smiles for the cameras while promoting 'Ocean's 8" in New York jpeg

Anne Hathaway a făcut deliciul fanilor, ieri, cu trei ţinute colorate, din ultimele colecţii ale designerilor. Are un zâmbet inconfundabil, fiind una dintre cele mai rafinate actriţe de la Hollywood, iar vedeta în vârstă de 35 de ani este o fashionistă declarată.

image

A jucat în filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada" alături de Meryl Streep în rolul celei mai glamour femei, Miranda Priestly, iar Anne pare că şi-a luat inspiraţia din această producţie. Este în turneu de promovare a noului său proiect, filmul "Ocean's 8", ocazie cu care a schimbat nu mai puţin de 3 outfituri într-o singură zi. Şi nu a purtat deloc nişte haine banale, ci creaţiile extravagante ale unor case de modă cunoscute, atât de fashion că Miranda Priestly ar fi fost mândră de eleva ei. 

image

Anne Hathaway a strălucit cu trei look-uri total diferite,. A ales două ţinute de zi, colorate, şi una de seară, sclipitoare. În diferite nuanţe de roşu, portocaliu sau galben, actriţa a atras atenţia atât cu croiala hainelor, cât şi cu accesorizarea inedită. A purtat o rochie de un roşu aprins, formată din cămaşă cu imprimeu discret şi o fustă cu două buzunare brodate cu paiete, o creaţie Bottega Veneta, ca mai târziu să meargă pe culori mai tomnatice, mai exact pantofi galben lămâie, o fustă portocalie cu buzunare mari şi o cămaşă din mătase cu imprimeu geometric.

image

Seara, Anne a strălucit într-o rochie aurie cu o singură mânecă. A mers pe o ţinută în totalitate metalică, fiind încălţată cu o pereche de sandale gladiator şi accesorizată cu un ceas preţios.

Foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg