Mirela Stelea a atras atenţia milionarilor din Dubai

23 martie, 2012

Dacă anul trecut a ales un yacht şi un avion privat, zilele trecute, designerul ridică ştacheta şi, pentru noua ei colecţie de rochii Cruise, s-a îmbarcat pe un vas de croazieră

Dacă anul trecut a ales un yacht şi un avion privat, zilele trecute, designerul ridică ştacheta şi, pentru noua ei colecţie de rochii Cruise, s-a îmbarcat pe un vas de croazieră de lux şi a petrecut 10 zile de vis, timp în care a realizat o şedinţă foto de senzaţie.

Vezi aici galeria foto

Rochiile fine şi colorate din noua ei colecţie au fost purtate de un model de origine română care s-a lăsat fotografiat în cele mai frumoase locuri ale vasului Brilliance of the Seas – Royal Caribbean by World Travel. Mirela a petrecut 10 zile în croazieră, timp în care a vizitat nu doar Dubai-ul, ci şi orase noi, precum Muskat (Oman), Fujairah şi Abu Dhabi. În Muskat a colindat bazarul, a negociat antichităţi şi materiale textile, a cumpărat parfumuri arăbeşti şi a vizitat hotelul de lux Al Bustan Palace, fosta reşedinţă a sultanului Omanului, un loc de un lux ameţitor. În Abu Dhabi, Mirela a ajuns la hotelul de 7 stele Emirates Palace, locul în care s-a filmat Sex and the City 2, şi a vizitat una din cele mai mari şi mai frumoase moschee din lume, Sheikh Zayed.

Pe vasul de croazieră, Mirela Stelea a realizat o şedinţă foto pentru noua ei colecţie de rochii Cruise. A ales un model român cu care a plecat pe croazieră, alături de fotograful Ciprian Strugariu şi de echipa ADPM PR cu care îşi derulează afacerea. Pasagerii vasului au fost fermecaţi de frumuseţea hainelor, dar şi a modelul şi a Mirelei Stelea. Echipa din România a devenit, pentru 10 zile, vedeta croazierei. Cei peste 2000 de pasageri deja învăţaseră numele designerului român şi au devenit din ce în ce mai interesaţi de creaţiile ei.

Soţiile milionarilor de pe vas s-au arătat interesate de rochiile Mirelei Stelea, însă nu au putut cumpăra nicio ţinută, comerţul nefiind permis pe vas. Au reţinut însă numele ei şi o vor contacta prin intermediul website-ului oficial www.mirelastelea.ro.

Colecţia Cruise 2012 – Brilliance va fi lansată oficial săptămâna viitoare. Linia vestimentară conţine rochii din mătase naturală, vaporoase, cu imprimeuri în culori puternice, care pot fi purtate la piscină, pe plajă, la petreceri în aer liber în timpul verii, pe yachturi şi în croaziere.Recente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG