Mirela Stelea a lansat o nouă colecţie, “Brilliance”

2 aprilie, 2012

Mirela Stelea a lansat noua colecţie Cruise 2012, “Brilliance”. Linia vestimentară conţine rochii de vară, din materiale foarte fine, ce pot fi purtate atât în croazieră

Mirela Stelea a lansat noua colecţie Cruise 2012, “Brilliance”. Linia vestimentară conţine rochii de vară, din materiale foarte fine, ce pot fi purtate atât în croazieră, cât şi la plajă, la piscină sau la petrecerile estivale în aer liber.

Vezi aici colecţia!

Pentru şedinta foto, Mirela Stelea s-a deplasat tocmai în Dubai. Cele 13 ţinute ale colecţiei Cruise au fost fotografiate în diverse locaţii de pe vasul de croazieră. Modelul Iulia Popovici a fost fotografiat pe punte, în Solarium, la piscină, pe heliport, la Campagne Bar, în lobby, în Royal Suite, pe balcon, dar şi în port, lângă imensul vas cu care călătoreau peste 2.000 de persoane.

Shootingul s-a derulat pe parcusul a nouă zile, timp în care vasul a navigat Golful Persic şi a ancorat în Fujairah, Muskat (Oman), Abu Dhabi şi Dubai.

“Brilliance” este cea de-a doua colecţie pe care Mirela Stelea o lansează anul acesta, la un interval de doar două luni de la precedenta “Asmara”, linia de rochii de cocktail şi red carpet. Toate colecţiile Mirela Stelea pot fi văzute pe www.mirelastelea.roRecente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg