Mirela Stelea lansează colecţia „Cruise”

25 iulie, 2011

Designerul Mirela Stelea lansează „Cruise”, prima colecţie vestimentară din România destinată petrecerii timpului pe croazieră, la piscină sau pe plajă.

Designerul Mirela Stelea lansează „Cruise”, prima colecţie vestimentară din România destinată petrecerii timpului pe croazieră, la piscină sau pe plajă.

Vezi aici mai multe poze

Soţia lui Bogdan Stelea a realizat, cu aceasta ocazie, o şedinţă foto în premieră pentru ţara noastră. Shootingul a avut loc pe un iaht de 20 de metri lungime, adus tocmai din Ibiza, care valorează nu mai puţin de 1,5 milioane de euro. Modelul MRA, Nicoleta Vaculov, unul din cele mai bine cotate în România, dar şi peste hotare, s-a lăsat fotografiată în ipostaze romantice, în largul marii, evidenţiind eleganţa colecţiei.

Rochii lungi, din mătase extrem de fină, cu imprimeuri în culori vii, salopete subţiri din mătase adusă de la Paris şi Dubai, franjuri discrete, dantelă fină, toate sunt menite să readucă eleganţa în perioada estivală.

„Mi-am dorit să le ofer femeilor ocazia să fie cu adevărat elegante atunci când merg în croazieră, la piscină, sau chiar pe plajă. După orele petrecute sub soare, în costum de baie, nu au avut până acum multe opţiuni vestimentare. Pe plajă, sub o umbrelă, într-un baldachin savurând un cocktail, în timpul unei plimbări pe un vas de croazieră sau, seara, la o recepţie, pe marginea unei piscine... pentru toate aceste momente am gândit colecţia Cruise”, declară Mirela Stelea.Recente pe Ok! Magazine

Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg