Mirese celebre

2 septembrie, 2010

A fost o vară plină de nunţi fastuoase. Chelsea Clinton, Robbie Williams sau Hilary Duff au făcut din ziua în care şi-au unit destinele un eveniment de zile mari. Şi pentru că în ziua cea mare toţi ochii sunt pe mireasă, vă invităm să ne aducem aminte de cele mai strălucitoare rochii de nuntă din toate timpurile. Elizabeth Taylor În 1950, Liz Taylor a făcut prima ei „excursie“ (din şapte) către altar, măritându-se cu moştenitorul de atunci al imperiului Hilton, Conrad "Nicky" Hilton, la Hollywood. Rochia ei de mireasă, strânsă pe talie, a costat - pe atunci o sumă fabuloasă – 1.500 de dolari. Ţinuta a fost un dar din partea casei de filme MGM.

A fost o vară plină de nunţi fastuoase. Chelsea Clinton, Robbie Williams sau Hilary Duff au făcut din ziua în care şi-au unit destinele un eveniment de zile mari. Şi pentru că în ziua cea mare toţi ochii sunt pe mireasă, vă invităm să ne aducem aminte de cele mai strălucitoare rochii de nuntă din toate timpurile.

Elizabeth Taylor

În 1950, Liz Taylor a făcut prima ei „excursie“ (din şapte) către altar, măritându-se cu moştenitorul de atunci al imperiului Hilton, Conrad "Nicky" Hilton, la Hollywood. Rochia ei de mireasă, strânsă pe talie, a costat - pe atunci o sumă fabuloasă – 1.500 de dolari. Ţinuta a fost un dar din partea casei de filme MGM.

Jacqueline Bouvier

Viitoarea Primă Doamnă şi „fashion icon“ a purtat o rochie voluminoasă din mătase şi tafta, creată de designerul Ann Lowe, când s-a căsătorit cu John F. Kennedy, în 1953. Un voal lung din dantelă, care a aparţinut bunicii ei, a completat de minune ţinuta romantică a lui Jackie O.

Lady Diana Legendara rochie din tafta de mătase cu mâneci lungi şi bufante, decorată cu dantelă, broderii, paiete şi circa 10.000 de perle minuscule n-a fost deloc una obişnuită. Cum, de altfel, obişnuit n-a fost nimic din ce s-a întâmplat la nunta regală a Dianei cu Prinţul Charles, din 1981.

Katie Holmes

Holmes a mărturisit cu ceva timp în urmă că fantezia ei din adolescenţă era să se căsătorească cu Tom Cruise. Iar rochia Armani, pe care a purtat-o în 2006, la nunta ei din Italia cu celebrul actor, se poate să fi fost ţinuta pe care şi-o imagina de mică. Accesorizată cu cristale Swarovski şi cu un voal din tul ivoriu, rochia doamnei Cruise a fost într-adevăr una de vis.

Gwen Stefani

Designerul John Galliano a creat această rochie din mătase, în degradé, special pentru nunta din 2002 a cântăreţei cu rockerul Gavin Rossdale. Ţinuta este cum nu se poate mai potrivită pentru stilul lui Gwen: deopotrivă feminină şi punk.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg