MOA a retransformat Bucureştiul în Micul Paris

24 septembrie, 2012

Zilele trecute a avut loc deschiderea oficiala a noului flagship store MOA (magazinul pilot, de referinta cu noul concept MOA). Acesta este cel

Zilele trecute a avut loc deschiderea oficiala a noului flagship store MOA (magazinul pilot, de referinta cu noul concept MOA). Acesta este cel de-al 7-lea magazin MOA in Romania care este total transformat, are un noua identitate si un nou design, este mult mai luminos si atragator , este mai aproape de clienti si de aspiratiile lor.

Panglica a fost taiata de Madalina ULMEANU, Director General MOA Romania si Stephane Lahaye, Director Financiar MOA Internationalin prezenta a numeroase personalitati precum Andreea Esca si Alexander Eram, Adina Buzatu, Corina Barladeanu, Ozana Barabancea insotita de fiica ei (care de altfel a achizitionat pentru ea si mama sa mai multe accesorii), Alexandra Badoi, Irina Deleanu (care a venit sa aleaga cadouri pentru iubita fiului sau), Deea Buzdugan si Roxana Iliescu.

Nu au lipsit de la eveniment personalitati de la Ambasada Frantei in Romania si de la Misiunea economica franceza cat si dezvoltatori de centre comerciale si din domeniul de real estate.

Toti cei prezenti au admirat accesoriile din colectia de toamna/iarna by MOA, de la exuberantele produse din gama Sixty School sau Revival 40 ‘s la cele feminine si elegante din gama New City, sau cele country din gama Arizona. De la posete la cizme, de la esarfe la inele, bratari, cercei sau lanturi, de la neasteptatele accesorii tip guler sau cele care dau personalitate cardului bancar, toate produsele MOA sunt actualizate saptamanal, permitand clientelor sa fie in pas cu ultima moda, dar si sa se asigure ca nu vor purta aceleasi accesorii ca toti vecinii lor.Recente pe Ok! Magazine

andreea ibacka3 jpg
Lauren Sanchez, avion privat Bezos  Profimedia (7) jpg
petrus si silvia jpg
Barack Obama si Michelle, 30 de ani de casnicie   Instagram  (1) jpg
team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp