Monica Bellucci, Diane Kruger şi Marion Cotillard au făcut senzaţie la Paris. Nu dau semne de îmbătrânire

16 ianuarie, 2018
Dîner des révélations des Cesar 2018 au Petit Palais à Paris jpeg

Monica Bellucci, Diane Kruger şi Marion Cotillard, trei dintre cele mai apreciate actriţe internaţionale, au făcut senzaţie la un eveniment care a avut loc luni seara în Paris. Apreciate de criticii de modă şi mai mereu strălucitoare pe covorul roşu, cele trei dive au impresionat şi de data aceasta şi nu în ţinute de gală, ci în outfituri cool şi cu feţe fresh care nu le trădează anii.

Marion a fost cea mai strălucitoare.

Deşi au toate peste 40 de ani, nu dau semne de îmbătrânire. Dacă franţuzoaica Marion Cotillard  (42) a uimit pe toată lumea cu noul look, blondă şi foarte slabă, la aproape un an de la naşterea celui de-al doilea copil al său, nemţoaica Kruger (41) şi-a etalat picioarele tonifiate într-o superbă rochie albă. Nici Monica Bellucci (53) nu a fost mai prejos, celebra actriţă optând pentru un outfit all black, dar foarte sexy, cu pantaloni mulaţi şi o pereche de  botine cu toc înalt de la Louboutin.

Monica Bellucci a optat pentru un outfit all black.

Invitate la petrecerea Cesar - Revelations 2018 din Paris, cele trei dive au întors toate privirile pe covorul roşu. De departe, Marion a fost cea mai sclipitoare, cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă cu reflexii strălucitoare - creaţie Balmain , un pulover negru şi cu o coafură rock cu împletituri pe o parte.

Actriţa este extraordinar de frumoasă şi arată impecabil la cei 53 de ani ai săi.

Spre deosebire de ea, Monica a optat pentru look-ul clasic şi sigur, iar costumul negru i-a venit ca turnat. Să nu mai vorbim de tunsoarea bob care i-a încadrat perfect faţa şi de machiajul discret care i-a scos în evidenţă trăsăturile. Cea mai elegantă şi sexy  a fost Diane Kruger, într-o rochie mini şi cu o pereche de botine  cu material transparent şi bot ascuţit.

Diane Kruger a fost cea mai sexy de la petrecere.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg