Monica Bîrlădeanu a luat un trofeu BAU de la Iulia Albu. Uite cu ce ţinută! VIDEO

8 iulie, 2017
Moncia Birladeanu stil jpeg

Una dintre cele mai stilate prezenţe feminine de la noi a primit un vot negativ din partea juratei emisiunii "Bravo, ai stil". Iată care au fost argumentele vedetei Kanal D.

image

Iulia Albu a luat-o în vizor pe Monica Bîrlădeanu, al cărei stil vestimentar este, de obicei, lăudat de criticii de modă. Chiar şi Iulia i-a oferit un trofeu WOW fix acum un an. Aseară, însă, jurata emisiunii "Bravo, ai stil" nu a avut cuvinte de laudă la adresa ei, dimpotrivă. În stilu-i caracteristic, Iulia Albu i-a făcut praf ţinuta.

image

"Cum ar spune colegul meu, Maurice, Monica Bîrlădeanu şi-a dat doctoratul în boho chic. Foarte rău acest look! Mă trimite cu gândul la o poveste care mi-este foarte dragă. Sunt siderată, efectiv! Acel motan de pe tricou şi acele cizme roşii mă trimit cu gândul exact la "Motanul Încălţat". Este foarte urât ce a făcut şi foarte demodat, iar acea pălărie purtată tâmp, pe ceafă, aş vrea să consider că este de mega tristă amintire şi aş dori să n-o mai văd, dacă este posibil. Cum acest lucru nu este posibil, este posibil în schimb, draga mea, Monica, un trofeu BAU", a fost comentariul acid al Iuliei Albu (vezi video minutul 15:50).Recente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg