Monica Bîrlădeanu a primit trofeul WOW. Iată pentru ce ţinută

22 iulie, 2016
monica birladeanu ferma vedetelor jpg jpeg

Iulia Albu a fost darnică cu vedeta stabilită peste Ocean şi i-a apreciat ţinuta ca fiind cea mai bună din această săptămână.

image

Monica Bîrlădeanu n-a fost chiar pe lista preferatelor fashion editorului de la "Wow Biz", dar de data aceasta a reuşit să o impresioneze.

"Monica Bîrlădeanu este o abonată fidelă a rubricii noastre şi, săraca, a avut numai note fabuloase", a recunoscut Iulia Albu în cea mai recentă ediţie "Wow sau Bau" din cardrul emisiunii "Wow Biz".

image image

"În sfârşit, Monica Bîrlădeanu a nimerit o ţinută. Aplauze! Îmi place faptul că nu mai poartă acea pălărie şi-mi place mai ales faptul că nu mai poartă acea pălărie pe ceafă. Arată monstruos acele pălării purtate pe ceafă. Pălăria aceea se poartă pe cap într-un fel în care, desigul, în fotografii nu ni se vede faţa. Dar asta este, ghinion! Îmi place că a ales forma aceea de cercei, combinată cu acele multe lanţuri. Ştiţi că mie nu-mi place această accesorizare, însă pentru că a pus acel cercel, totul este balansat în acest moment. Nu-mi plac platformele, dar pe ea o ajută, pe ea funcţionează. Îmi place plicul foarte mult, care nu e într-o nuanţă contrastantă, şi-mi place aerul relaxat, boho-şic, al ţinutei. Cred că, Monica, mai bine te-ai ţine de ceva, pentru că în seara asta de la noi primeşti un WOW", a spus Iulia Albu la Kanal D.Recente pe Ok! Magazine

birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}