N-o să-ţi vină să crezi cui i-a dat Iulia Albu trofeul Wow VIDEO

24 martie, 2017
Iulia Albu 100 jpeg

Premiul pentru cel mai bine îmbrăcat personaj al săptămânii a mers către o celebră artistă de la noi, ajunsă azi la vârsta de 73 de ani.

image

Ei bine, da! Vârsta nu contează atunci când ai stil. Iar Iulia Albu chiar a ţinut să sublinieze acest aspect, aplaudând ţinuta de la Premiile Gopo purtată de o celebră cântăreaţă de la noi, care are 73 de ani.

Este vorba despre Margareta Pâslaru, care a impresionat pe covorul roşu de la Teatrul Naţional cu o ţinută sofisticată, cu detalii ce au mascat perfect neajunsurile vârstei. De altfel, în tinereţe, era una dintre cele mai stilate prezenţe, iar acum ne-a demonstrat că e încă preocupată de modă!

image

Costumul negru cu dungi verticale lucioase şi pardesiul lung, cu dublură grena, la care a asortat o pereche de pantofi din piele lăcuită, cu botul pătrat, a fost scos din anonimat cu ajutorul unor detalii inedite: gulerul şi manşetele albe, care s-au dovedit a fi soluţia stilistică perfectă pentru a masca semnele trecerii timpului, vizibile la orice femeie după o anumită vârstă (în zona mâinilor şi a gâtului).

"Cam ce credeţi voi că aş putea să spun eu despre Margareta Pâslaru? Voi spune WOW, pentru că Margareta Pâslaru este unul dintre puţinele fashion icon-uri pe care le-a dat România. Şi pentru că doamna Margareta Pâslaru a ştiut întotdeauna şi ştie în continuare cum să aibă o apariţie. Totul este impecabil. Este atât de bine accesorizat şi de bine dozat fiecare detaliu! Ador părul ei! Este iconic pentru ea. Aluniţa... Sunt lucruri care au făcut-o celebră. Uitaţi-vă cum arată acel guler! Eu nu ştiu de ce se mai obosesc anumite persoane să încerce să ia locul altora. N-o s-o facă niciodată! Margareta Pâslaru primeşte de la mine un trofeu WOW!Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg