Naomi Campbell încă domină podiumul de modă, și la 53 de ani. Cum a apărut la Paris

22 ianuarie, 2024

Paradă inedită la Paris, în cadrul Săptămânii Modei, cu una dintre veteranele supermodele: mama a doi copii Naomi Campbell.

Naomi Campbell, Profimedia (7) jpg

Diva a încheiat show-ul Balmain dedicat bărbaților. A apărut încrezătoare, într-o ținută cu vădite accente masculine, pantaloni negri, pardesiu crem. Ce-i drept, corpul perfect i-a fost pus în valoare de un taior cu decolteu adânc și câteva elemente spectaculoase, cum ar fi buchetul auriu de flori și un accesoriu tot auriu plasat în mijlocul feței.

Naomi Campbell, Profimedia (6) jpg

Naomi Campbell a pășit încrezătoare și feminină la sfârșitul paradei dedicate bărbaților, după care s-a ținut de mână pe podium cu directorul de creație al brandului de lux Balmain, Olivier Rousteing.

În urmă cu doar câteva zile, top modelul își felicita colega de generație, pe Kate Moss, după ce a schimbat și ea prefixul și a împlinit 50 de ani.

Este absolut fabuloasă această generație de aur a top-modelelor, căci se vede treaba, au știut bine de tot să-și păstreze siluetele, tonusul, vivacitatea. Fiecare luată în parte arată demențial, confirmând iar și iar că manechinele erau alese pe criterii cu adevărat robuste, căci brandul lor rezistă și rezistă. La fel de bine arată azi Brooke Shields, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Eva Herzigova, Kate Moss, Heidi Klum etc.

Ca dovadă, în toamna anului trecut toate modelele generației de aur au fost invitate într-un pictorial eveniment, organizat de o publicație de top.

Numele mari ale modei au fost readuse pe coperta unei celebre reviste: Vanity Fair. Fanii celebrelor încă dive se pot delecta cu fotografii incendiare în care apar fabuloasele trecute de 50 de ani: Cindy Crawford, 57 de ani, Eva Herzigova, 50 de ani, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni, Claudia Schiffer sau Stephanie Seymour.

Supermodelele s-au numărat printre o mulțime de vedete care au pozat iconic pentru coperta Vanity Fair, care mai de care mai spectaculoasă. Și totul în numele modei, al frumuseții fără vârstă, în cadrul unui număr spectaculos al revistei în căutarea „mitologiei frumuseții”.

Este un număr al Vanity Fair special, care reunește edițiile europene din Italia, Franța și Spania.

Foto: Profimedia și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg