Naomi Campbell încă domină podiumul de modă, și la 53 de ani. Cum a apărut la Paris

22 ianuarie, 2024

Paradă inedită la Paris, în cadrul Săptămânii Modei, cu una dintre veteranele supermodele: mama a doi copii Naomi Campbell.

Naomi Campbell, Profimedia (7) jpg

Diva a încheiat show-ul Balmain dedicat bărbaților. A apărut încrezătoare, într-o ținută cu vădite accente masculine, pantaloni negri, pardesiu crem. Ce-i drept, corpul perfect i-a fost pus în valoare de un taior cu decolteu adânc și câteva elemente spectaculoase, cum ar fi buchetul auriu de flori și un accesoriu tot auriu plasat în mijlocul feței.

Naomi Campbell, Profimedia (6) jpg

Naomi Campbell a pășit încrezătoare și feminină la sfârșitul paradei dedicate bărbaților, după care s-a ținut de mână pe podium cu directorul de creație al brandului de lux Balmain, Olivier Rousteing.

În urmă cu doar câteva zile, top modelul își felicita colega de generație, pe Kate Moss, după ce a schimbat și ea prefixul și a împlinit 50 de ani.

Este absolut fabuloasă această generație de aur a top-modelelor, căci se vede treaba, au știut bine de tot să-și păstreze siluetele, tonusul, vivacitatea. Fiecare luată în parte arată demențial, confirmând iar și iar că manechinele erau alese pe criterii cu adevărat robuste, căci brandul lor rezistă și rezistă. La fel de bine arată azi Brooke Shields, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Eva Herzigova, Kate Moss, Heidi Klum etc.

Ca dovadă, în toamna anului trecut toate modelele generației de aur au fost invitate într-un pictorial eveniment, organizat de o publicație de top.

Numele mari ale modei au fost readuse pe coperta unei celebre reviste: Vanity Fair. Fanii celebrelor încă dive se pot delecta cu fotografii incendiare în care apar fabuloasele trecute de 50 de ani: Cindy Crawford, 57 de ani, Eva Herzigova, 50 de ani, Naomi Campbell, Helena Christensen, Carla Bruni, Claudia Schiffer sau Stephanie Seymour.

Supermodelele s-au numărat printre o mulțime de vedete care au pozat iconic pentru coperta Vanity Fair, care mai de care mai spectaculoasă. Și totul în numele modei, al frumuseții fără vârstă, în cadrul unui număr spectaculos al revistei în căutarea „mitologiei frumuseții”.

Este un număr al Vanity Fair special, care reunește edițiile europene din Italia, Franța și Spania.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg