Negru, preferat de vedetele însărcinate

1 iunie, 2016
insarcinate jpeg

Vorbim despre Megan Fox, Nicky Hilton ┼či Liv Tyler. Pe ele, paparazzi le-au surprins, ieri, purt├ónd ┼úinute <<all black>>.

Negrul, preferatul vedetelor însărcinate

O nonculoare u┼čor de purtat, deloc preten┼úioas─â, care ├«ntotdeauna va da bine, indiferent de context. Probabil, acestea au fost ┼či motiva┼úiile celor trei vedete ├«ns─ârcinate, pe care fotografii de ocazie le-au surprins ├«mbr─âcate din cap ┼či p├ón─â ├«n picioare ├«n negru.

Pe Megan, de exemplu, paparazzi au surprins-o pe când se îndrepta spre studioul lui Jimmy Kimmel. Aceasta purta o rochie mulată, până la genunchi, la care potrivise o pereche de sandale negre, cu tocul pătrat.

Megan este însărcinată cu al treilea copil

Pe Nicky au surprins-o în Soho, New York, pe stradă. Aceasta purta tot o rochie neagră, care urma fidel linia corpului, la care, însă, asortase o pereche de sandale joase.

Nicky a┼čteapt─â s─â devin─â mam─â pentru prima oar─â

C├ót despre Liv, ei bine, aceasta se plimba prin cartierul West Village, din New York, purt├ónd tot un outfit all black. ├Äns─â, spre deosebire de cele men┼úionate anterior, Liv a preferat pentru aceas─â plimbare un outfit format dintr-o pereche de pantaloni comozi ┼či un maiou mai lung, peste care a purtat un blazer. ├Än picioare purta o pereche de balerini.

┼×i Liv este ├«ns─ârcinat─â pentru a treia oar─â

foto: hepta