Nicole Kidman şi Margot Robbie, cele mai sexy şi sclipitoare de pe covorul roşu. Cum s-au îmbrăcat colegele lor!

28 noiembrie, 2017
nicole kidman, margot robbie jpeg

Le apreciem de fiecare dată când apar pe covorul roşu, în rochii superbe de seară sau de cocktail, coafură şi machiaj impecabile, iar la cel mai recent eveniment la care au apărut s-au întrecut pe ele însele. Sunt prezente la multe petreceri mondene şi mereu respecta dress code-ul  fiind apreciate pentru alegerile lor vestimentare. Iar gala Gotham Independent Film Awards pare să fi avut o atingere strălucitoare, căci actriţele prezente au optat pentru ţinute cu aplicaţii metalice, paiete şi pietricele preţioase. De departe, cele mai sexy de la eveniment au fost Nicole Kidman şi Margot Robbie. Să vedem, aşadar, cum au apărut divele pe covorul roşu!

Nicole Kidman

A furat toate privirile într-o rochie sclipitoare şi extrem de sexy. Nicole, 50 de ani, a purtat o ţinută argintie, o rochie brodată toată cu paiete şi mărgele, cu decolteu şi crăpătură pe picior. Actriţa s-a pozat în toate felurile, lăsându-şi la vedere picioarele tonifiate puse în evidenţă de o pereche de sandale foarte elegante, cu toc înalt şi barete delicate.

image

Reese Witherspoon

A fost şi ea prezentă la eveniment, alături de buna sa prietenă şi colegă de filmări, Nicole Kidman. Reese a bifat şi ea atingerea metalică, însă nu a ales să strălucească din cap până în picioare, ci a purtat o rochie neagră deasupra genunchiului cu aplicaţii aurii pe partea stângă.

image

Rachel Weisz

Actriţa în vârstă de 47 de ani a fost foarte sexy într-o rochie neagră brodată cu pietre sclipitoare. Fusta mini cu un drapaj în partea din faţă i-a lăsat la vedere picioarele acoperite de un dress fin negru.

image

Margot Robbie

Actriţa în vârstă de 27 a purtat o rochie sclipitoare, un model asimetric pe un umăr şi cu o crăpătură foarte sexy pe picor, demnă de o zeiţă. Modelul a fost unul negru cu reflexe verzi, cu o croială care a avantajat-o pe Margot. De asemenea, a purtat o pereche de sandale fine şi o geantă minusculă cu inserţii aurii.

image

Mary J. Blige

Diva în vârstă de 46 de ani a întors toate privirile în rochia neagră cu crăpătură pe picior. A purtat un model cu mâneci şi cu fusta până în pământ, decorată cu fire aurii.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

persoane in sala de fitness 1119522776 jpg
Cu și despre femei Lucruri benefice pentru corpul tău în care merită să investești bani jpg
shutterstock 668593321 jpg
Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg