Noi ţinute de-ale Prinţesei Diana, scoase la licitaţie!

2 iunie, 2016
fotografie jpeg

Una dintre piesele de rezistenţă din garderoba regretatei Prinţese Diana va ajung la licitaţie în luna iunie, iar specialiştii estimează că licitaţia va merge până la 80.000 sau chiar 100.000 de lire sterline.

Rochia va fi scoasă la licitaţie luna aceasta

Nu puţini sunt cei care vânează obiecte vestimentare sau bijuterii ce-au aparţinut Prinţesei Diana. Aşa se face că-n luna iunie va avea loc o nouă licitaţie în care vor fi expuse câteva rochii iconice, pe care ”Prinţesa Inimilor” le-a purtat la diverse evenimente oficiale.

De data aceasta, este vorba de o rochie cu paiete, lungă, pe care Diana a purtat-o în Austria, în anul 1986, pe când îl acompania pe Prinţul Charles la o gală. Pe atunci, prinţesa a asortat-o cu o pereche de cercei cu diamant şi cu un lănţişor elegante, pe care le-a primit drept cadou de nuntă de la Regina Mamă.

Rochia este creată de prietena apropiată a Dianei, respectiv designerul Catherine Walker.

Diana a mai purtat această rochie de câteva ori, ea reciclându-şi adesea ţinutele. Cu această rochie a mai fost văzută şi la o gală caritabilă organizată la Osterley House, dar şi-n 1993 la premiera filmului ”Biggles”.

Şi acest outfit a fost scos la vânzare

Şi un costum, pe care de asemenea l-a purtat Prinţesa Diana, va fi scos la licitaţie. Este vorba de un outfit creat de Emanuel Special, pentru care se preconizează că licitaţia va ajunge la 10.000 sau chiar 15.000 de lire sterline. Outfitul acesta a fost purtat de Prinţesa Diana în 1985, în timpul unei vizite oficiale în Italia, pe când era acompaniată de soţul său, dar şi de cei doi copii ai lor, respectiv Prinţul William şi Prinţul Harry.

Acest outfit a fost purtat într-o vizită oficială în ItaliaRecente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg