North West, model şi designer la 3 ani. Cum arată outfitul creat de ea?

1 februarie, 2017
north west jpeg

În timp ce unii copii de-abia învaţă să se lege la şireturi, North West, fetiţa lui Kim Kardashian şi-a lui Kanye West, este iniţiată în lumea modei. Micuţa în vârstă de trei ani îi ajută pe părinţii ei să scoată o linie vestimentară pentru copii.

North este model şi designer la 3 ani

Zilele trecute, Kim a postat pe reţelele de socializare un video în care a dezvăluit că fiica sa a ajutat la crearea unor outfituri pentru princhindei. North apare în respectivele imagini purtând chiar un outfit creat de ea, compus dintr-o rochie galbenă, de paiete, şi o geacă olive.

A făcut-o pe modelul de dragul mamei sale

Pe filmare, Kim poate fi auzită cum o roagă pe fiica ei să prezinte outfitul şi să spună care a fost contribuţia ei la rezultatul final: ”Lasă-mă să-ţi văd outfitul. Este o geacă Yeezy ceea ce porţi tu? Unde e modelul nostru? Spune <<Tati şi mami fac o linie pentru copii, iar astea sunt unele dintre piese>>! North a ales culorile şi materialul”.

North îşi ajută părinţii să lanseze o linie vestimentară.

Ei bine, micuţa North poate că nu înţelege pe deplin ce se întâmplă, însă noi da. Ne dăm seama că starleta se foloseşte de tot ce are în dotare pentru a-şi ajuta soţul să aibă succes în domeniul fashion. Iar micuţa North, adorată de toţi, este mai mult decât potrivită pentru a aduce un plus capitalului de imagine.

foto: SnapchatRecente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg