Nu se demodează! 7 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le deţină

17 februarie, 2015

Toţi ar trebui să deţinem una, fie că suntem femei sau bărbaţi. Este piesa care se poartă de pe timpurile bunicilor noştri şi încă nu şi-a pierdut din farmec, dimpotrivă. Alege un model cu o linie cât mai simplă şi cât mai puţin încărcată de etichete

O geacă de piele

Toţi ar trebui să deţinem una, fie că suntem femei sau bărbaţi. Este piesa care se poartă de pe timpurile bunicilor noştri şi încă nu şi-a pierdut din farmec, dimpotrivă. Alege un model cu o linie cât mai simplă şi cât mai puţin încărcată de etichete, ţinte sau alte brizbrizuri ieftine.

The little black dress

Este aproape o blasfemie să nu deţii o astfel de piesă în garderobă. O poţi purta oricând, la birou sau la o petrecere informal, dacă alegi un model care să sfideze trecerea timpului. Nu volane, nu tăieturi extravagante, ci linii simple şi… sexy, care-ţi pun în valoare atuurile.

Pantaloni slim la baza gleznei

Alege-i negri şi cu talie înaltă, de preferat. Merg cu orice tip de încălţăminte şi la orice ocazie, dar se potrivesc mai degrabă unei siluete longiline. Nu sunt şanse să se demodeze… niciodată.

O poşetă cu lanţ

Orice femeie trebuie să deţină o astfel de poşetă şic, mereu în trenduri, pe care să o asorteze la o ţinută de cocktail sau la o ieşire, seara, în oraş. O poşetă nici prea mare, nici prea mică, în care să încapă strictul necesar, dar care să aibă şi eleganţa necesară unei seri citadine.

O bijuterie statement

Fie că vorbim de un colier masiv sau de un lanţ şic, ai grijă să alegi o piesă de calitate, în culori metalice, care, adăugată unei ţinute neutre, îţi conferă strălucirea de care ai nevoie.

Botine negre

Acele încălţări îndeajuns de sexy, asortate veşnicilor blugi şi gecii de piele, alte două piese nemuritoare. Alege unele cu o formă simplă, cu vârf şi cu toc clasice, astfel încât să nu existe riscul de a se demoda în decurs de câţiva ani.

O cămaşă de mătase

Albă, neagră sau în altă nuanţă care nu riscă să devină desuetă, dar fără imprimeuri riscante. Dacă materialul este unul preţios, precum mătasea, are mai multe şanse să nu părăsească prea repede şifonierul tău.

Foto: Getty Images, WennRecente pe Ok! Magazine

anvelope jpg
fereb jpg
ciclist profimedia 0672146974 jpg
cuza4 jpg
FotoJet (25) jpg
tori4 jpg
paul83 jpg
dana27 jpg
el83 jpg
Madalina Ghenea si Catrinel Menghia la Cannes 2022 jpg
cosmin9 jpg
victoria20 jpg
FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg