Nuntă de Oscar

28 februarie, 2012

Albul a fost în trend la cea de-a 84-a ediţie a premiilor Academiei Americane de Film. Ce spune Iulia Albu despre “miresele” de pe covorul roşu al Oscarurilor din acest an?

Albul a fost în trend la cea de-a 84-a ediţie a premiilor Academiei Americane de Film. Ce spune Iulia Albu despre “miresele” de pe covorul roşu al Oscarurilor din acest an?

Milla Jovovitch - OLD SCHOOL HOLLYWOOD Fascinantă în Elie Saab, Milla Jovovitch se clasează în fruntea topului celor mai bine îmbrăcate vedete prezente la cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar. Silueta impecabilă a fost în mod cert un avantaj, însă atitudinea divei a fost cel mai important element al apariţiei sale. Lookul retro, marcat atât prin coafură şi make-up, cât şi prin accesoriile alese, au transformat-o pe Milla într-o viziune în alb.

Actriţa a arătat ravisant în ţinuta Tom Ford, iar capa a completat perfect lookul fragil şi princiar al divei. Ador faptul că a ales sa poarte doar o brăţară masivă, semnată Anna Hu, neîncărcând inutil ţinuta. Avem de-a face de departe cu una dintre cele mai frumoase apariţii ale actriţei. În competiţia rochiilor albe, GP se situează pe un onorant loc 2, după Milla Jovovitch.

Actriţa din "The Descendants" a păşit pe covorul roşu într-o creaţie Valentino ce a impresionat prin simplitate şi rafinament, optând pentru un look curat, princiar, în defavoarea exagerărilor voite, pur PR-istice, la care au recurs foarte multe dintre colegele sale. Alegerea sa o situează printre cele mai reuşite apariţii ale evenimentului, alături de Milla

Într-o rochie Givenchy Couture, din colecţia 2009, şi bijuterii Fred Leighton, Rooney Mara îşi continuă ascensiunea, deşi, în ceea ce mă priveşte, consider că ar fi putut îndrăzni ceva mai mult... Linia structurată a rochiei este complimentată de alegerea unor texturi fine, înnobilate cu broderii manuale. "The girl with the dragon tatoo" primeşte puncte în plus pentru coafură şi make-up. Definitely a fashion icon in the making!

Li Bingbing a purtat o piesă semnată Georges Chakra, cercei şi brăţară Cindy Chao din aur de 18 k, cu diamante. Apariţia sa a fost departe de una memorabilia, însă actriţa nu a gafat monumental (pentru moment...). Bijuteriile art nouveau au fost punctul forte al ţinutei.

Vedeta şi-a făcut apariţia pe covorul roşu într-o creatie Zuhair Murad care a captat instantaneu atenţia fotografilor, rochia dezvăluind o mare parte a trupului actriţei. Momentul fatidic s-a desfăşurat însă ceva mai târziu, în timpul ceremoniei unul dintre sânii lui J.Lo dovedindu-se prea "jucăuş" pentru a rămâne în decolteul adanc... Rezultatul? Prima pagină pentru actriţă şi comentarii maliţioase la adresa apariţiei sale considerate "indecentă". VERDICT: o rochie frumoasă, dar cu 2 numere mai mică, un make-up vulgar şi o coafură bătrânicioasă. J.Lo pică de această dată testul covorului roşu!

Actriţa a optat din nou, aşa cum am anticipat, pentru o rochie semnată Tadashi Sohji. Croiul simplu şi detaliile preţioase i-au dat o strălucire aparte câştigătoarei premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, care nu se poate în niciun caz lăuda cu o siluetă de top-model... Spre deosebire de prietena sa, Viola Davis, care a optat pentru o piesă a aceluiaşi designer, Octavia a avut o apariţie cu adevărat demnă de covorul roşu.

www.theflappergirlchronicle.ro Foto: Reuters, chinabuzz.netRecente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg