O intrare în scenă WOW! Cea mai sexy apariţie a lui Amal Clooney de când a devenit mamă!

1 septembrie, 2017
George Clooney and Amal Alamuddin seen on a taxi boat in Venice jpeg

Ca-n filme! Au sosit la bordul unei şalupe, în ţinute de gală, pentru a lua parte la Festivalul de Film de la Veneţia, acolo unde pelicula ”Suburbicon”, pe care a regizat-o şi scris-o chiar George Clooney, îşi are premiera.

foto: Splash

O intrare în scenă cât se poate de spectaculoasă!

Amal şi George Clooney au fost prezenţi la o seară dedicată cinematografiei internaţionale. Cei doi soţi, care au devenit părinţi de curând, au sosit la Festivalul de Film de la Veneţia, la bordul unei şalupe.

O mămică sexy!

Mămica Amal, în vârstă de 39 de ani, care participă pentru prima oară la acest festival, a avut o apariţie spectaculoasă. De fapt, e chiar una dintre cele mai sexy apariţii ale sale de când a devenit mama gemenilor Alexander şi Ella. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, dar şi sexy, Amal a reuşit să întoarcă capetele tuturor atunci când a intrat, graţioasă, în holul Hotelului Cipriani, dar şi când a coborât din barcă.

image

Pentru această ocazie, Amal a ales să poarte o rochie cu un croi asimetric, spectaculoasă, care-i lăsa la vedere silueta tonifiată şi picioarele incredibil de lungi. E inutil să spunem că toţi cei din jur au sorbit-o din priviri, iar soţul s-a arătat mai mândru ca oricând că are o aşa femeie la braţ. Apropo de George, actorul a îmbrăcat şi el un costum foarte elegant, all black, care l-a pus într-o lumină foarte sexy. Ce să mai, sunt părinţii momentului şi perechea cea mai elegantă de la Festivalul de Film de la Veneţia. Nu credeţi?Recente pe Ok! Magazine

machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg
copil jpg