Obsesiile stilistice ale lui Jennifer Aniston

12 martie, 2017
deschidere 2 jpeg

Este nelipsită de la evenimentele importante de pe covorul roşu, dar foarte rar a avut o apariţie memorabilă. Şi asta pentru că lui Jennifer Aniston îi place, mai degrabă, să opteze pentru un look safe, decât să iasă din tipare şi să fie îndelung comentată de criticii de modă. De altfel, aceştia nici nu o bagă prea mult în seamă tocmai din acest motiv, unii considerând-o, adesea, o apariţie banală.

Atât din punct de vedere cromatic, cât şi stilistic, Jen se încadrează, deja, în câteva categorii de croieli la care nu renunţă. Nu îi plac culorile şi preferă nuanţe considerate de mulţi şterse, mai ales atunci când dress code-ul cere o apariţie extravagantă. Un album foto cu apariţiile ei de-a lungul timpului ar include ţinute în nuanţe nude, alb, negru sau argintii. Iată câteva exemple că stilul  pe care Jennifer îl etalează nu s-a schimbat prea mult de-a lungul timpulu:

Provocarea Red Carpet

image

Cu mult înainte ca Angelina Jolie să dea naştere celebrei ipostaze "Angelina moment", cu piciorul scos prin crăpătura rochiei, Jennifer Aniston îşi etala picioarele bine lucrate. Mulţi spun că rivala ei ar fi copiat-o intenţionat la acea apariţie la Oscaruri. Şi deşi rochiile nu variază foarte mult ca şi corială, crăpătura era mereu prezentă. 

Silver is the new black

image

Rochia mini din paiete sau din material argintiu este nelipsită din garderoba ei. Cu decolteu abisal, corset sau mai conservatoare, aceasta face parte din obiectele vestimentare favorite ale actriţei. Şi asta tot datorită trupului sexy.

Ready to jump...suit

image

Chiar dacă nu este un etalon de stil pentru multe femei, ea pare să fi fost înaintea tendinţelor cu aceste apariţii în salopetă neagră, lungă sau scurtă, tip sacou. Aparent conservatoare, aceasta face parte tot din categoria "sigură" pe care actriţa o preferă, deoarece este uşor de accesorizat şi deloc  pretenţioasă atunci când trebuie să stea la poză.

image

Mixuri bicromatice

image

"Pasiunea" ei pentru culoare este adesea demonstrată de apariţiile black & white. Casual, elegant sau sport, combinaţiile acestea bicromatice sunt nelipsite din garderoba ei. 

Sexy style

image

Deşi nu se numără printre vedetele care au apelat la chirurgia estetică pentru augmentarea sânilor, ea nu se sfieşte să îşi etaleze decolteul în ţinute cu croi abisal. Apariţiile sale de acest gen sunt chiar mai frecvente în ultima vreme, chiar dacă se apropie de vârsta de 50 de ani.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg