Oja semipermanent─â - da sau ba?

25 septembrie, 2020
1 oja semipermanenta jpg jpeg

Manichiura perfect─â este must have pentru orice femeie. Aceasta este condi┼úionat─â de alegerile facute. Vorbim nu doar despre produsele de calitate, ci ┼či de experien┼ú─â, de tehnica de aplicare. Este poate un motiv ├«n plus pentru care tot mai multe femei prefer─â oja semipermanent─â ├«n detrimentul celei clasice, chiar ┼či c├ónd ├«┼či fac manichiura acas─â.

Ce este, de fapt, oja semipermanent─â

Din ce ├«n ce mai ├«ndr─âgit─â de femei, o alegere popular─â ├«n zilele noastre, oja semipermanenta este net superioar─â celei clasice. Rezist─â mai mult pe unghii, nu se ┼čterge, nu crap─â, are consisten┼úa ojei clasice ┼či se aplic─â ca atare. Exist─â ├«ns─â c├óteva mici diferen┼úe ├«ntre manichiura cu oj─â simpl─â ┼či cea cu oj─â semipermanent─â.

Are nevoie de polimerizare, de uscare la lamp─â, spre deosebire de oja clasic─â c├ónd a┼čtep┼úi uscarea pre┼ú de c├óteva minute.

Necesit─â preg─âtirea unghiei ┼či de preferat un strat de lac ├«nainte de oj─â.

Poate fi îndepărtată prin două modalităţi, însă nu cu dizolvant clasic.

Desigur, marele avantaj este cel legat de rezisten┼ú─â ├«ndelungat─â a produsului. De altfel ajungi la salon din nou pentru c─â este deja vizibil─â unghia natural─â crescut─â, nu pentru c─â oja ├«n sine are nevoie de retu┼č.

Cât de des poate fi aplicată oja semipermanentă

Nu exist─â o teorie care se sus┼úine conform c─âreia unghiile ar trebui l─âsate s─â respire sau s─â se regenereze. At├ót timp c├ót produsele folosite sunt de calitate, profi, acestea nu vor ├«mpiedica cu nimic cre┼čterea unghiilor. Dac─â acestea au probleme, ├«n mod clar nu este de la frecven┼úa cu care unghiile sunt colorate cu oje, mai cu seam─â cu oj─â semipermanent─â.

Pentru doritoare, Nolia Shop dispune de op┼úiuni de oj─â semipermanent─â de calitate german─â. Ai de ales dintr-o vast─â palet─â de culori, a┼čadar te vei delecta cu ce ├«┼úi place. Tot aici po┼úi selecta ┼či produsele adiacente, pentru a realiza o manichiur─â complet─â: lamp─â, accesorii, top coat sau finish, baze etc. Orice comanzi ajunge la tine ├«n timp scurt ┼či pot fi realizate ┼či livr─âri interna┼úionale.

S─â revenim la oja semipermanent─â. O po┼úi folosi frecvent, de fiecare dat─â c├ónd ├«┼úi faci manichiura. Vei ├«ntrerupe doar dac─â observi eventuale probleme. De preferat poate mai degrab─â ca ├«ndep─ârtarea acesteia s─â nu fie despre folosirea pilei, c─âci aceasta poate afecta placa unghial─â. Pilirea excesiv─â este spre exemplu una din problemele pe care, din necunoa┼čtere, le punem ├«n seama ojei semipermanente.

Aplicare

Mai ├«nt├ói de toate suprafa┼úa unghiei este cur─â┼úat─â ┼či apoi pilit─â, c├ót luciul s─âu s─â fie cur─â┼úat. Urmeaz─â aplicarea unui strat de produs, poate chiar a unui strat de gel ├«n cazul celor care au unghii fragile ┼či sub┼úiri. Urmeaz─â aplicarea ojei semipermanente, ├«n dou─â straturi, ├«n func┼úie de c├ót de saturat─â este culoarea ┼či ce grad de acoperire are.

La final aplic─â un strat de top coat pentru a sigila totul ┼či pentru ca str─âlucirea unghiilor colorate s─â fie un ultim detaliu al manichiurii tale perfecte.

Descoper─â la Nolia Shop ┼či inspira┼úia de care ai nevoie pentru manichiura potrivit─â indiferent de ocazie ┼či de sezon. Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg