Olivia Munn, noul sex-simbol hollywoodian: top 5 ţinute glam & sexy ale actriţei! 

22 ianuarie, 2015

Olivia Munn este considerată deja un sex-simbol în lumea filmului. Asta mai ales pentru că este printre puţinele actriţe – noi, ce-i drept – care să ştie să se pună în valoare cum trebuie.

Olivia Munn este considerată deja un sex-simbol în lumea filmului. Asta mai ales pentru că este printre puţinele actriţe – noi, ce-i drept – care să ştie să se pună în valoare cum trebuie. De la gesturi elegante, la remarci inteligente şi un joc actoricesc seducător (a se vedea rolul din serialul “The Newsroom” şi “Mortdecai”), Olivia în vârstă de 34 de ani ştie să se poarte frumos, la propriu şi la figurat.

Iar apariţiile sale atât de stylish din ultima vreme arată că bruneta nu şi-a pierdut sex-appealul şi stilul fashion de pe vremea când era model profesionist. Am ales câteva ţinute reprezentative pentru frumoasa actriţă, atât de seducătoare, provocatoare şi elegantă în acelaşi timp, la evenimentele mondene şi sociale.

Olivia, într-o rochie seducătoare şi riscantă, la premiera filmului "Mortdecai", semnată Chado Ralph Rucci.

Cum să nu arate ca o zeiţă a sexualităţii şi frumuseţii, dacă poartă o creaţie vintage Alexander McQueen, aici la gala Vanity Fair Oscar Party (2014)?

În mai anul trecut, frumoasa actriţă a purtat o rochie vaporoasă şi foarte inspirată, la gala Charles James Beyond Fashion Costume Institute Gala. Rochia galbenă semnată Diane von Furstenberg a fost o alegere votată de critici pentru categoria de cel mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment.

O rochie Lanvin extrem de glam şi de bine aleasă este cea purtată la American Music Awards, anul trecut, care i-a pus foarte bine formele în evidenţă. O zeiţă în auriu foarte inspirată.

La o proiecţie de film, anul trecut, Olivia şi-a făcut apariţia într-o rochie foarte elegantă, dar destul de provocatoare. Rochia Vionnet este de-a dreptul perfectă pentru formele voluptuoase ale actriţei!

FOTO GETTY