Olivia Wilde, golașă și sexy, revine ”pe piață” după despărțirea de Harry Styles

6 decembrie, 2022
Olivia Wilde, Getty (2) jpg

Despărțirea anului merge la... Olivia Wilde. Actrița de 38 de ani nu mai formează un cuplu cu tinerelul și dezinhibatul Harry Styles de o lună.

Și cum n-are încotro decât să meargă înainte, frumoasa actriță ne arată cât de bine îi este. Olivia Wilde s-a fotografiat râzând cu gura până la urechi, într-o ținută mai mult decât sumară. Multă piele la vedere, bikini și sutien bustieră, alături de o dragă prietenă, în hamac.

olivia wilde in hamac jpg

Și cu acest zâmbet cuceritor, actrița revine ”pe piață”. Este o femeie frumoasă, care sigur nu duce lipsă de admiratori. Iar prietena Babs Burchfield o susține.

Vedeta a încărcat conținut și la Stories, fotografii în timp ce se bucură de plaja din Hawaii.

Postarea reprezintă revenirea Oliviei Wilde în social media, după vestea că ea și frumușelul Harry Styles și-au luat adio, după ce s-au iubit doi ani, în ciuda diferenței vădite de vârstă.

Harry Styles și Olivia Wilde se distanțaseră unul de altul în ultima perioadă, după cum au spus amicii lor. Celebrul cuplu s-a zdruncinat din temelii și atunci când fosta bonă a actriței a început să vorbească cu presa și să dea din casa Oliviei Wilde. Mai mult, există o diferență de 10 ani între cele două vedere și e posibil ca acesta să-și fi spus și ea cuvântul între cei doi amorezi.

Și nu trebuie să uităm nici ce s-a întâmplat la premiera filmului lor, Don't Worry Darling, care s-a dovedit, din păcate, un eșec total la box office. Nu se știe încă de ce și-au încheiat idila Olivia și Harry, însă e limpede că Wilde suferă din această cauză.

Harry Styles încă nu a dat semne că ar merge mai departe cu viața amoroasă. Îndrăgitul artist de 28 de ani a dezvăluit că, contrar aparențelor, nu este deloc cum ai crede. Dacă la concerte se dezlănțuie ca un star rock veritabil, după terminarea spectacolului spune el că are o viață chiar plictisitoare.

Foto: Getty, Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}