Olivia Wilde, golașă și sexy, revine ”pe piață” după despărțirea de Harry Styles

6 decembrie, 2022
Olivia Wilde, Getty (2) jpg

Despărțirea anului merge la... Olivia Wilde. Actrița de 38 de ani nu mai formează un cuplu cu tinerelul și dezinhibatul Harry Styles de o lună.

Și cum n-are încotro decât să meargă înainte, frumoasa actriță ne arată cât de bine îi este. Olivia Wilde s-a fotografiat râzând cu gura până la urechi, într-o ținută mai mult decât sumară. Multă piele la vedere, bikini și sutien bustieră, alături de o dragă prietenă, în hamac.

olivia wilde in hamac jpg

Și cu acest zâmbet cuceritor, actrița revine ”pe piață”. Este o femeie frumoasă, care sigur nu duce lipsă de admiratori. Iar prietena Babs Burchfield o susține.

Vedeta a încărcat conținut și la Stories, fotografii în timp ce se bucură de plaja din Hawaii.

Postarea reprezintă revenirea Oliviei Wilde în social media, după vestea că ea și frumușelul Harry Styles și-au luat adio, după ce s-au iubit doi ani, în ciuda diferenței vădite de vârstă.

Harry Styles și Olivia Wilde se distanțaseră unul de altul în ultima perioadă, după cum au spus amicii lor. Celebrul cuplu s-a zdruncinat din temelii și atunci când fosta bonă a actriței a început să vorbească cu presa și să dea din casa Oliviei Wilde. Mai mult, există o diferență de 10 ani între cele două vedere și e posibil ca acesta să-și fi spus și ea cuvântul între cei doi amorezi.

Și nu trebuie să uităm nici ce s-a întâmplat la premiera filmului lor, Don't Worry Darling, care s-a dovedit, din păcate, un eșec total la box office. Nu se știe încă de ce și-au încheiat idila Olivia și Harry, însă e limpede că Wilde suferă din această cauză.

Harry Styles încă nu a dat semne că ar merge mai departe cu viața amoroasă. Îndrăgitul artist de 28 de ani a dezvăluit că, contrar aparențelor, nu este deloc cum ai crede. Dacă la concerte se dezlănțuie ca un star rock veritabil, după terminarea spectacolului spune el că are o viață chiar plictisitoare.

Foto: Getty, Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg