Orsini.ro - ultimele zile de reduceri la sute de bijuterii din aur, cu diamante ┼či pietre pre┼úioase

26 septembrie, 2019
1 orsini jpg jpeg

Orsini este un brand de bijuterii de lux, lucrate manual ├«n Italia exclusiv din aur de 18K, cu diamante ┼či pietre pre┼úioase. Rafinamentul ┼či elegan┼úa pieselor clasice este combinat─â cu extravagan┼úa bijuteriilor unice, rezult├ónd ├«n veritabile opere de art─â ce sunt purtate peste genera┼úii de aproape 50 de ani, ├«nc─â din 1970, c├ónd prima bijuterie Orsini a fost creat─â de Nando Orsini - un artizan pasionat ┼či dedicat f─âuririi de bijuterii unice.

Din colecţia actuală de bijuterii cu diamante, printre cele mai apreciate piese sunt inelele de logodnă cu diamant. În campania de vânzări promoţionale, preţurile sunt foarte avantajoase - începând de la numai 680 lei pentru un inel de logodnă din aur alb de 18K 1,30 gr., cu diamant de 0,05 ct., culoare G, claritate SI.

Astfel, mitul prin care diamantele sunt rezervate doar persoanelor cu venituri foarte crescute este spulberat. În cei 7 ani de prezenţa în piaţa din Romania, Orsini a făcut fericiţi mii de clienţi care au revenit cu fiecare ocazie specială, devenind astfel clienţi fideli.

orsini 23 jpg jpeg

Aprecierea valorilor autentice de originalitate, calitate a materialelor folosite au făcut ca in prezent Orsini sa fie un brand apreciat internaţional, prezent in peste 500 de puncte de vânzare din peste 30 de tari din Europa si din întreaga lume.

orsini 2 jpg jpeg

În Romania bijuteriile Orsini sunt disponibile exclusiv prin intermediul magazinului online - Orsini.ro. Profită acum de ultimele zile de reduceri pentru a oferi unele dintre cele mai frumoase cadouri preţioase.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg