Oscarurile pentru cele mai bune ţinute merg la…

27 februarie, 2012

Angelina Jolie Din nou, iubita lui Brad Pitt nu le-a dat nicio şansă celorlalte vedete prezente la Gala Premiilor Oscar. Aşa trebuie să arate o divă

Angelina Jolie

Din nou, iubita lui Brad Pitt nu le-a dat nicio şansă celorlalte vedete prezente la Gala Premiilor Oscar. Aşa trebuie să arate o divă de la Hollywood. Angelina în rochie neagră, fără alte brizbrizuri. Clasicul exemplu al vedetei care poartă ţinuta şi nu invers.

Nota: 10

Penelope Cruz

Frumoasa spanioloaică nu dă greş atunci când alege o ţinută retro. Iar cu această rochie Armani Prive, Penelope ne aminteşte de divele de altădată, cum ar fisuperba Grace Kelly. Coafura şi bijuteriile sunt excelent alese.

Milla Jovovich

Fostul model pare desprins din filmele anilor ’40 cu această rochie asimetrică cu paiete de la Elie Saab. Coafura şi machiajul dramatic o ajută să strălucească pe covorul roşu.

Nota: 10

Emma Stone

Din grupul vedetelor care au optat pentru nuanţe de roşu, Emma a ieşit câştigătoare cu această rochie. Creaţia Giambattista Valli i s-a potrivit ca o mănuşă vedetei, iar coafura cuminte a fost o alegere foarte bună, având în vedere funda supradimensionată care îţi ia ochii.

Nota: 9

Michelle Williams

Actriţa care i-a dat viaţa pe marele ecran legendarei Marilyn Monroe nu ne dezamăgeşte niciodată. Îi plac culorile tari şi rochiile cu croială ieşită din comun. Nu ştim dacă silueta ei este cea mai potrivită pentru această ţinută Louis Vuitton, dar per total Michelle arată foarte bine. Un minus pentru accesoriile prost alese.

Nota: 8

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg