Outfit de vacanţă! Iată cum s-a îmbrăcat Carmen Negoiţă în Panama!

13 ianuarie, 2015
carmen negoita outfit vacanta 1 jpeg

Carmen Negoiţă dovedeşte că este atentă la modul în care se îmbracî nu doar în apariţiile sale publice din România sau de la festivalurile de modă de peste hotare, ci şi în vacanţă. Deşi ar fi putut să petreacă timpul doar în costum de baie

CarmenNegoiţă dovedeşte că este atentă la modul în care se îmbracî nu doar în apariţiile sale publice din România sau de la festivalurile de modă de peste hotare, ci şi în vacanţă. Deşi ar fi putut să petreacă timpul doar în costum de baie sau în pantaloni scurţi, maiou şi şlapi, fashion bloggerul a avut grijă să aleagă haine în tendinţe, pe care le-a accesorizat în mod surprinzător.

image

Astfel se face că pe plaja Gorgona, una din cele mai apreciate din America Centrală, a purtat o pălărie de baie cu boruri largi ori turban şi salopetă albă, iar în parcul botanic Finca Dracula a ales să poarte turban, cardigan lung, şort de jeans şi botine negre, în tendinţe.

image

Nici la deplasarea cu iahtul de la o insulă la alta Carmen nu s-a rezumat la un outfit simplu şi anost. A ales să poarte un turban auriu, asemănător cu cel pe care l-a avut, de altfel, şi la săptămâna modei de la Paris, anul trecut.

image

În Bocas del Toro, un adevărat paradis exotic, românca i-a impresionat pe localnici cu alegerile sale vestimentare. A purtat pantaloni scurţi cu printuri florale, cămaşă galbenă şi o eşarfă de efect , roşie cu buline galbene, ori, cu altă ocazie, o rochie albă, lejeră, până în pământ, strânsă în talie şi o altă eşarfă roşie, transformată în turban.

image

În ultimii doi ani, Carmen Negoiţa a realizat peste 150 de pictoriale pentru blogul său, pentru calendarul oficial al fashion bloggerilor din România sau pentru branduri internaţionale.

În aceeaşi perioadă, Carmen Negoiţă a fost invitată la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week şi London Fashion Week, fiind intervievată şi fotografiată pentru publicaţii internaţionale precum Vogue, Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg