(P) Colecția Pure Diamonds by TEILOR, adusă mai aproape de tine prin Mastercard Premium Collection

29 iunie, 2023

Explorează universul fascinant al bijuteriilor contemporane, unde fiecare piesă transmite un mesaj unic, prin designul său ingenios și măiestria impecabilă! Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat conceput exclusiv pentru posesorii de carduri Mastercard Premium (Gold, Platinum, World, World Elite) te reunește cu bijuteriile spectaculoase din colecția Pure Diamonds. Definește-ți stilul personal, rescrie standardele eleganței și bucură-te de un avantaj exclusiv. Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe www.priceless.com și să înregistrezi cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei primi 5% cashback când plătești cu acest card în magazinele TEILOR din țară sau online. 

Mastercard Premium Collection Teilor jpg

Pure Diamonds este o colecție contemporană, în continuă evoluție, ce reunește piese versatile care surprind prin design și modernitate. Fiecare bijuterie celebrează eleganța și puritatea diamantelor, întreaga colecție fiind o odă adusă frumuseții și rafinamentului. Pietrele prețioase, cu cel mai înalt grad de duritate naturală, 10 pe scara Mohs, sunt integrate în designuri creative de bijuterii din aur alb, galben sau roz.

Fie că îți dorești cercei, brățări, inele sau coliere, colecția Pure Diamonds îți pune la dispoziție piese care emană o strălucire aparte pentru a-ți evidenția frumusețea. Fiecare accesoriu devine, astfel, o extensie a femeii puternice care apreciază eleganța și naturalețea unei bijuterii în orice moment al zilei.

Diversitatea definește această colecție ce oferă modele variate pentru a satisface fiecare dorință și gust. De la bijuterii minimaliste și discrete, ideale pentru o zi obișnuită, până la piese statement cu design spectaculos și carataje impresionante ale pietrelor prețioase, vei găsi întotdeauna o bijuterie care să reflecte personalitatea și preferințele tale. Pentru a celebra o relație specială, la o ocazie specifică sau într-o zi ca oricare alta, diamantele sunt un cadou cu semnificație care transmit mesajul tău cu eleganță și grație. Longevitatea lor i-a făcut pe oameni să le asocieze cu iubirea care rezistă în timp. Acestea pot fi transmise din generație în generație ca moștenire de familie și reprezintă o alegere atemporală.

Pentru a-ți oferi încrederea în calitate și autenticitate, diamantele Pure Diamonds de peste 0,4 carate sunt însoțite de un certificat eliberat de GIA (Gemological Institute of America), cea mai importantă autoritate mondială în materie de diamante. Aceste certificate reprezintă un standard de încredere, sigiliul "Certified" de la GIA fiind o garanție a alegerii tale.

Îndrăgostește-te de frumusețea și strălucirea inegalabilă a diamantelor Pure Diamonds! Alege eleganța și unicitatea pentru a-ți exprima stilul și personalitatea prin bijuterii care te reprezintă!

Inel din aur alb de 18K cu diamante de 2.18ct

teilor 3 jpg

Cercei din aur alb cu diamante de 3.14ct

teilor 2 jpg

Brățară tennis din aur alb cu diamante de 13.53ct

teilor 1 jpg


Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg