(P) Revoluționizează-ți garderoba cu colecția Tech Pack de la Nike, iar Mastercard îți răsplătește alegerile Premium

29 iunie, 2023

Mastercard Premium Collection, primul program de cashback automat conceput exclusiv pentru posesorii de card Mastercard Premium (Gold, Platinum, World, World Elite) te conectează cu cele mai avansate design-uri Nike.

Mastercard Premium Collection Nike jpg

Descoperă un nou nivel de inovație și performanță cu colecția noastră exclusivă Tech Pack și bucură-te de un avantaj special! Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe www.priceless.com și să înregistrezi cardul tău Premium eligibil pe pagina programului Mastercard Premium Collection și vei primi 5% cashback de fiecare dacă când plătești cu acest card în magazinele Nike din țară sau online. 

Inspirată de tehnologia de vârf și pasiunea noastră pentru designul funcțional, colecția revoluționară Tech Pack redefinește modul în care te raportezi la îmbrăcămintea sportivă.

Fiecare piesă din colecția Tech Pack este rezultatul unui proces meticulos de cercetare și dezvoltare, aducând împreună cele mai avansate materiale și tehnologii pentru a crea produse cu performanțe superioare. Fie că ești un sportiv dedicat sau pur și simplu îți place să te simți confortabil și în tendință, vei găsi în colecția Tech Pack o gamă variată de produse care să-ți satisfacă toate nevoile.

De la jachete și tricouri cu tehnologie de gestionare a umidității până la pantaloni flexibili și accesorii inovatoare, fiecare element din colecția noastră este conceput cu grijă pentru detalii și performanță maximă. Tehnologia avansată Nike Therma-FIT ADV și materialele de înaltă calitate asigură confort termic în condiții de vreme rece, iar designul ergonomic și croielile ingenioase permit libertatea de mișcare fără restricții. În plus, colecția Tech Pack este creată cu un angajament profund față de sustenabilitate. Tehnica de tricotare tehnică utilizată în producție minimizează deșeurile și maximizează eficiența, astfel încât să te poți bucura nu doar de performanță superioară, ci și de o conștiință ecologică.

Indiferent dacă ești un atlet profesionist sau un iubitor al stilului de viață activ, colecția Tech Pack este alegerea perfectă pentru tine. Fii pregătit să transformi fiecare antrenament sau activitate într-o experiență de neuitat, echipat cu cele mai bune produse de la Nike Tech Pack. Alege inovația și performanța. Alege Tech Pack!

Acest top inovator combină tricoul din tricot greu cu tehnologia de absorbție a transpirației pentru a crea un element de bază din garderoba premium. Un design curat și simplu îl menține extrem de versatil și funcțional, astfel încât îl puteți purta singur sau împreună cu topul preferat.

Țesătura mixta grea are o acoperire rigidă și o senzație premium, structurată.

Dimensiuni oversized pentru un confort ușor și un aspect relaxat.

Tehnologia Nike Dri-FIT ajuta la transferul rapid a transpirației de pe piele pentru o evaporare mai rapidă, ajutându-vă să rămâneți uscat și confortabil.

Acest produs este realizat cu cel puțin 75% fibre reciclate.

63% BUMBAC 37% POLIESTER

NIke FB4395 010  PRET 400 RON (14) jpg

Să recunoaștem: tehnologia pantalonilor scurți cargo s-a blocat la începutul anilor 2000 și puțini oameni au avut imaginația, mai degrabă curajul să împingă domeniul înainte, până acum. 

Cu pantalonii Nike Tech Pack Utility, rezolvăm dintr-o singură lovitură problemele buzunarelor si a curelelor lăsate și a țesăturii grele, îmbibate în apă. Ar putea acest lucru să schimbe viitorul pantalonilor scurti așa cum îl știm noi? Va trebui să le încerci pentru a afla.

Acest produs este realizat cu cel puțin 75% fibre reciclate.

100% POLIESTER

NIke FB4395 010  PRET 400 RON (6) jpg

Cu stilul său clasic și detaliile funcționale, materialul ușor, respirabil și împachetabil, acesta jacheta are protecție împotriva vremii, fără volumul și greutatea unei jachete de ploaie tradiționale.

Tehnologia Nike Storm-FIT ADV combină țesătura rezistentă la vânt și la apă cu o inginerie avansată și caracteristici pentru a vă menține confortabil în condiții meteorologice aspre.

Tehnologia GORE-TEX vă ajută să vă protejați de ploaie și vânt chiar și în cele mai dure condiții.

Designul este ușor și poate fi ambalat, astfel încât să îl puteți plia în buzunar și să îl purtați cu dvs. când cerul se despart și ploaia se oprește.

Spațios prin umeri, piept și corp pentru a vă oferi mult spațiu pentru a vă mișca și a stratifica.

Buzunar frontal uriaș pentru utilitate are două părți laterale și o intrare superioară pentru acces ușor la elementele tale esențiale.

Gluga tehnică este reglabilă pentru vizibilitate și acoperire.

100% POLIESTER

NIke FB4395 010  PRET 400 RON (10) jpg

Inspirată de jacheta clasică de pescuit, aceasta are tot ce ai nevoie pentru următoarea ta aventură, inclusiv o glugă spațioasă, reglabilă, buzunare adânci în față cu intrare dublă și un buzunar uriaș utilitar pe spate pentru toate lucrurile tale esențiale.

Țesătura durabilă din nailon este ușoară și suficient de structurată pentru a-și menține forma.

Tratamentul cu vopsea în acuarelă adaugă dimensiune și un finisaj calm, colorat. În plus, fiecare jachetă are un model de vopsea unic, astfel încât al tău va fi cu adevărat unic.

Buzunarele spațioase se inspiră din echipamentele vintage de exterior și vă ajută să vă depozitați în siguranță lucrurile esențiale.

Banda ce acoperă fermoarul pe toată lungimea si ajută la impotriva umidității și a aerului rece.

Manșetele elastice facilitează ajustările.

100% NYLON

NIke FB4395 010  PRET 400 RON (16) jpg

Confortabili și echipați pentru ieșirile tale zilnice, pantalonii scurți Nike Tech Pack oferă tot ce ai nevoie și nimic din ce nu ai.

Designul fără căptușeală elimină transpirația pentru a vă ajuta să rămâneți uscat. Țesătura durabilă rezistă la purtarea zilnică, iar procesul unic de vopsire aduce la viață un amestec învolburat de culori. Țesătura este ușoară, netedă și durabilă pentru o purtare de durată. Țesătura ușoară îndepărtează transpirația de pe piele pentru o evaporare rapidă, ajutându-vă să rămâneți uscat și confortabil. Acest proces de vopsire/spălare are un impact chimic mai mic în comparație cu metodele tradiționale de vopsire pentru a crea un aspect îmbătrânit și o senzație moale. Talia elastică cu șnur extern vă permite să vă fixați cu ușurință potrivirea potrivită.

100% NYLON



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg