Pamela Anderson, aceeaşi rochie, la 4 ani diferenţă. Când a purtat-o mai bine?

23 februarie, 2017
pamela anderson 2 png

O apariţie la început de an a Pamelei Anderson, 49 ani, ne-a cam pus pe gânduri. Cunoaştem această rochie de undeva? Ei bine, da. E aceeaşi rochie pe care actriţa din Baywatch a purtat-o şi în urmă cu 4 ani, în noiembrie 2013, la un eveniment în New York.

image

La acea vreme, Pamela renunţase la podoaba capilară bogată, blondă, în favoarea unei tunsori scurte, băieţeşti. În fotografie, ea apare alături de iubitul său din acea vreme, Rick Salomon, cu care ulterior s-a şi căsătorit pentru puţin timp.

Şi ea, ca şi alte vedete, a apelat la un truc vestimentar, reciclarea ţinutelor. Astfel, la început de an, Pam a fost surprinsă în aceeaşi rochie asimetrică gri. Cei drept, accesorizarea a fost aproape asemănătoare, o pereche de pantofi stiletto, dar, spre deosebire de apariţia din 2013, a schimbat culoarea gri metalizat cu negru, iar geanta plic, cu una puţin mai mare, office. De asemenea, Pam a apelat şi la un palton gri închis pe care l-a purtat pe umeri, alegere pentru care o felicităm.

image

Spunem noi, recenta apariţie a actriţei este mult mai inspirată, mai ales că şi-a lăsat părul lung, dar într-o nuanţă plăcută de blond, a ales un machiaj discret şi o pereche de cercei preţioşi. Se vede clar că unele vedete merg pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte stilul vestimentar, odată cu trecerea anilor.

Voi ce spuneţi? Când a purtat rochia gri mai bine - acum sau atunci?

Foto: Arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

team building PR jpg
manuela2 fb jpg
tendinte hair 2023 jpg
Cătălin Măruță și copiii, Instagram (4) jpg
cristina ich2 webp
Alexandru Arsinel
Vrei să înveți să cânți la chitară Află care este diferența dintre o chitară electrică și un bass jpg
3 sfaturi pentru mentinerea conditiei fizice în sezonul rece jpg
copiii Andreei Berecleanu Petru Zaharescu si Eva Zaharescu la nunta lui Adrian Oianu 1 jpg
new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
berecleanu andreea jpg
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg