Pamela Anderson, o altă apariţie de coşmar

6 martie, 2017
Pamela Anderson jpeg

Dacă la început de an o admiram pentru faptul că a renunţat la blondul pui, la extensii şi la machiajul strident - rujul roz şi genele false, dar şi la hainele odioase, fiind surprinsă la un eveniment îmbrăcată într-o frumoasă rochie semnată Vivienne Westwood, se pare că Pamela încă nu şi-a încheiat socotelile cu trecutul când vine vorba de vestimentaţie.

Pamela la Best Awards Gala în februarie 2017

Dacă noul look o prinde de minune pe diva din "Baywatch" - păr şi machiaj discret, nu putem spune acelaşi lucru despre hainele pe care le poartă. Poate că ar fi bine să se sfătuiască cu un stilist în ceea ce priveşte apariţiile pe la evenimente. Cineva să vină să facă curat în garderoba cu haine de prost-gust a blondei!

Zilele trecute, actriţa de 49 de ani apărea la un eveniment îmbrăcată într-o rochie mov din satin, ca de naşă, care îi scotea în evidenţă burta, după atâţia ani în care ne-a obişnuit cu un trup de invidiat. Acum, Pamela a gafat din nou, într-o ţinută şi mai de groază ca precedenta, la un show de fashion.

image

Anderson, care va schimba prefixul în iulie anul acesta, împlinind 50 de ani, a participat sâmbătă la show-ul de modă a lui "Vivienne Westwood" în Paris şi a întors privirile tuturor, dar nu într-un mod admirativ, ci într-unul care a dezgustat. Pamela, renumită pentru rolul său din "Baywatch", îmbrăcată pe atunci într-un costum de baie roşu care a rămas în mintea tuturor, a apărut acum cu sânii parcă sugrumaţi în rochia cu imprimeu galben cu negru, vizibil mică pentru silueta actriţei.

image

Ţinuta a fost un amalgan de piese, culori şi texturi, de la rochia demodată, foarte decoltată, cu şnur în talie, despicată pe picior, la sacoul din acelaşi material pe care l-a purtat pe umeri, la cizmele mov care păreau din altă poveste, până la cel mai kitsch element - cerceii masivi în formă de creangă de copac. Verdictul - eşec total.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg