Pamela Anderson, o altă apariție de coșmar

Dacă la început de an o admiram pentru faptul că a renunțat la blondul pui, la extensii și la machiajul strident – rujul roz și genele false, dar și la hainele odioase, fiind surprinsă la un eveniment îmbrăcată într-o frumoasă rochie semnată Vivienne Westwood, se pare că Pamela încă nu și-a încheiat socotelile cu trecutul când vine vorba de vestimentație.

Pamela Anderson
Pamela la Best Awards Gala în februarie 2017

Dacă noul look o prinde de minune pe diva din „Baywatch” – păr și machiaj discret, nu putem spune același lucru despre hainele pe care le poartă. Poate că ar fi bine să se sfătuiască cu un stilist în ceea ce privește aparițiile pe la evenimente. Cineva să vină să facă curat în garderoba cu haine de prost-gust a blondei!

Zilele trecute, actrița de 49 de ani apărea la un eveniment îmbrăcată într-o rochie mov din satin, ca de nașă, care îi scotea în evidență burta, după atâția ani în care ne-a obișnuit cu un trup de invidiat. Acum, Pamela a gafat din nou, într-o ținută și mai de groază ca precedenta, la un show de fashion.

Pamela Anderson

Anderson, care va schimba prefixul în iulie anul acesta, împlinind 50 de ani, a participat sâmbătă la show-ul de modă a lui „Vivienne Westwood” în Paris și a întors privirile tuturor, dar nu într-un mod admirativ, ci într-unul care a dezgustat. Pamela, renumită pentru rolul său din „Baywatch”, îmbrăcată pe atunci într-un costum de baie roșu care a rămas în mintea tuturor, a apărut acum cu sânii parcă sugrumați în rochia cu imprimeu galben cu negru, vizibil mică pentru silueta actriței.

Pamela Anderson

Ținuta a fost un amalgan de piese, culori și texturi, de la rochia demodată, foarte decoltată, cu șnur în talie, despicată pe picior, la sacoul din același material pe care l-a purtat pe umeri, la cizmele mov care păreau din altă poveste, până la cel mai kitsch element – cerceii masivi în formă de creangă de copac. Verdictul – eșec total.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA