Parada modei la Cannes

13 mai, 2010
highres 00000402154539 jpeg

Se pare că vedetele de la Hollywood dau mai multă importanţă Festivalului de Film de pe Coasta de Azur decât Oscarurilor. Mai numeroase anul acesta ca niciodată, vedetele de primă mână s-au pregătit temeinic pentru a avea o apariţie cât mai strălucitoare pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes. Cate Blanchett, protagonista noii ecranizări a poveştii lui Robin Hood, interpretat de Russel Crowe, a fost cea care a deschis balul aseară. Australianca de 40 de ani a purtat o rochie neagră Alexander McQueen, cu aplicaţii argintii, iar jurata Kate Beckinsale a apelat la englezoaicele Georgina Chapman şi Keren Craig, fondatoarele casei Marchesa, pentru o rochie vaporoasă, lila. „Nevasta disperată“ Eva Longoria a ales să poarte o creaţie Pucci, albă, cu trenă. Actriţa indiană Aishwarya Rai, nelipsită în niciun an de la Cannes, a mers tot pe lila şi a purtat o rochie Elie Saab, la fel şi Helen Mirren,

Se pare că vedetele de la Hollywood dau mai multă importanţă Festivalului de Film de pe Coasta de Azur decât Oscarurilor.

Mai numeroase anul acesta ca niciodată, vedetele de primă mână s-au pregătit temeinic pentru a avea o apariţie cât mai strălucitoare pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Cannes. Cate Blanchett, protagonista noii ecranizări a poveştii lui Robin Hood, interpretat de Russel Crowe, a fost cea care a deschis balul aseară. Australianca de 40 de ani a purtat o rochie neagră Alexander McQueen, cu aplicaţii argintii, iar jurata Kate Beckinsale a apelat la englezoaicele Georgina Chapman şi Keren Craig, fondatoarele casei Marchesa, pentru o rochie vaporoasă, lila.

Kate Beckinsale, Foto EPA

image

„Nevasta disperată“ Eva Longoria a ales să poarte o creaţie Pucci, albă, cu trenă. Actriţa indiană Aishwarya Rai, nelipsită în niciun an de la Cannes, a mers tot pe lila şi a purtat o rochie Elie Saab, la fel şi Helen Mirren, iar Salma Hayek şi-a pus silueta în valoare printr-o rochie grena, marca Gucci. Natalie Imbruglia a fost adepta pastelurilor şi a îmbrăcat o creaţie de-a Albertei Ferretti.

Eva Longoria, Foto EPA

image

Preşedintele juriului celei de-a 63-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes este regizorul britanic Tim Burton, iar primul film care a rulat în cadrul evenimentului a fost blockbuster-ul anului, „Robin Hood“, în regia lui Ridley Scott. Producătorii se aşteaptă ca spectatorii să dea iama în sălile de cinema pentru a-l vedea pe fostul „Gladiator“, Russel Crowe, în haine de haiduc şi pe talentata Cate Blanchett, în rolul frumoasei Maid Marian. Cu toate astea, cârcotaşii n-au ezitat să ironizeze puţin mega-producţia, căreia îi reproşează că nu respectă coordonatele istorice în care este amplastă acţiunea. Festivalul se va încheia pe 23 mai, cu anunţarea marei câştigător al trofeului Palme D'Or.



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg