Pasteluri delicate

11 mai, 2010

Dacă vrei să ai un look romantic şi feminin adaugă puţin pastel la ţinutele tale. Crezi că pastelurile sunt doar pentru fetiţe de şase ani? Te înşeli amarnic! Primăvara aceasta designerii s-au jucat cu tonurile dulci pentru a crea colecţii care abundă de feminitate. Bleu, roz fume, galben pal, verde mentă şi lila sunt culorile care te vrăjesc în acest sezon. Michael Kors a folosit tonuri de bleu, violet sau verde pentru ţinutele sale şic. Alte branduri care au adoptat trendul pastel sunt Burberry, Matthew Williamson, Blumarine şi Viktor&Rolf. Tonurile pastelate pot conferi o notă sofisticată fiecărei ţinute şi sunt destul de versatile încât să se potrivească stilului oricui. Un mod grozav de-a încorpora culori delicate într-un outfit este prin alăturarea unei eşarfe ori a unei genţi pastel. Fii inspirată de Lolita lui Christopher Kane şi de influenţele lui Nancy Regan. Poartă ţinute în tonuri dulci dar care au croieli provocatoare.

Dacă vrei să ai un look romantic şi feminin adaugă puţin pastel la ţinutele tale. Crezi că pastelurile sunt doar pentru fetiţe de şase ani? Te înşeli amarnic! Primăvara aceasta designerii s-au jucat cu tonurile dulci pentru a crea colecţii care abundă de feminitate. Bleu, roz fume, galben pal, verde mentă şi lila sunt culorile care te vrăjesc în acest sezon. Michael Kors a folosit tonuri de bleu, violet sau verde pentru ţinutele sale şic. Alte branduri care au adoptat trendul pastel sunt Burberry, Matthew Williamson, Blumarine şi Viktor&Rolf.

Tonurile pastelate pot conferi o notă sofisticată fiecărei ţinute şi sunt destul de versatile încât să se potrivească stilului oricui. Un mod grozav de-a încorpora culori delicate într-un outfit este prin alăturarea unei eşarfe ori a unei genţi pastel. Fii inspirată de Lolita lui Christopher Kane şi de influenţele lui Nancy Regan. Poartă ţinute în tonuri dulci dar care au croieli provocatoare. Poţi opta pentru o rochie scurtă fără bretele sau pentru o bluză cu spatele gol. Oricum efectul este garantat: vei fi în centrul atenţiei.

Ca să adaugi o notă delicată outfitului, alege materiale ca mătasea, şifonul sau tulul. Nu-ţi fie frică să combini bleu cu galben pal sau corai! Totuşi nu asocia pastelurile cu negru, deoarece creează un efect optic prea dur. Evită nuanţele pale din cap până în picioare şi sandalele prea elegante, acestea dau un aspect uşor de mireasă. Pentru a crea un contrast interesant, combină o rochie pastelată cu o pereche de platforme din piele de şarpe şi o curea cu ţinte. Accesoriile la ţinutele pastel nu trebuie să fie delicate, din contră, trebuie să aibă un aspect mai dur. Alegeţi plicuri şi brăţări metalice şi astfel veţi obţine un look foarte trendy.

Foto: style.comRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg