Patricia Cimpoiaşu (Amadeus), vedeta colecţiei de rochii de mireasă semnată Athena Phillip FOTO

1 februarie, 2018
Patricia Cimpoiasu (1) jpeg

Violoncelista trupei Amadeus a acceptat provocarea de-a proba mai multe rochii de mireasă şi de-a realiza un pictorial fashion pentru cunoscutul designer, care a semnat anul trecut rochia de mireasă a Andreei Bălan.

image

O rochie de mireasă spune o poveste, declanşează o emoţie şi pune într-o lumină aparte viitoare mireasă. Colecţia de rochii de mireasă Blossom (disponibilă pe www.athenaphilip.ro) se adresează unei femei cu un spirit liber, ce îşi doreşte să emane naturaleţe, fericire şi romantism, în cea mai importanta zi din viaţă!

Materiale fine, detalii sofisticate, tehnici inovative de croire conturează o colecţie delicată şi feminină cu o estetică aparent nestudiată. Mătase naturală, pene diafane, broderie aplicată manual, tul diafan se împletesc armonios în colecţia 

, ce pune accent pe un stil subtil şi atemporal.

Croielile fie urmează linia corpului, fie învăluie în valuri de material silueta feminină, ce se exprimă elegant şi natural. Corsete senzuale accentuează decolteul, bretele cad armonios pe linia umerilor, şliţurile relevă linia piciorului, iar spatele gol adaugă o notă suplimentară de seducţie.

Patricia Cimpoiaşu, violoncelista trupei Amadeus, este imaginea colecţiei Blossom by Athena Philip şi a realizat acest pictorial fashion în restaurantul Le Premier din Constanţa.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png