Pippa Middleton a primit cartonaşul roşu!

19 septembrie, 2011

Jurnaliştii mondeni şi stiliştii sunt cu ochii pe sora Ducesei de Cambridge. Şi fiecare pas al frumoasei Pippa este cu atenţie monitorizat. Aşa se face că prezenţa ei în weekend la nunta fostului coleg de facultate, Humphries Bowles,

Jurnaliştii mondeni şi stiliştii sunt cu ochii pe sora Ducesei de Cambridge. Şi fiecare pas al frumoasei Pippa este cu atenţie monitorizat. Aşa se face că prezenţa ei în weekend la nunta fostului coleg de facultate, Humphries Bowles, a fost în amănunt analizată.

Şi Pippa a primit cartonaşul roşu - pentru ţinuta purtată la eveniment (vezi foto alăturat). Prima greşeală - rochia aleasă a fost verde, o culoare despre care britanicii spun că aduce ghinion la nunţi. Şi din nou stiliştii s-au repezit să comenteze că outfitul era prea prea provocator şi îi arăra prea evident formele. În plus, Pippa a purtat cele mai înalte tocuri, de neacceptat în opinia aceloraşi experţi, pentru o nuntă desfăşurată într-o zonă rurală. E clar că englezii îi caută nod în papură cumnatei regale. Ca să nu mai spunem că sota lui Kate Middleton e deja la a cincea nuntă pe anul ăsta. A obosit şi ea!

Foto: Radar OnlineRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg