Poliţia Modei cu Iulia Albu

2 septembrie, 2011
tk3s 11499899 jpeg

Când vine vorba despre covorul roşu, filmul trece în plan secund, iar ţinutele afişate de vedete sunt cele admirate sau desfiinţate. După două zile de la debutul Festivalului de Film de la Veneţia, Iulia Albu a dat note de trecere, dar şi amenzi usturătoare.

Când vine vorba despre covorul roşu, filmul trece în plan secund, iar ţinutele afişate de vedete sunt cele admirate sau desfiinţate. După două zile de la debutul Festivalului de Film de la Veneţia, Iulia Albu a dat note de trecere, dar şi amenzi usturătoare. Click pe pagina următoare pentru continuare!

Cel mai bine îmbrăcate

Andrea Riseborough - actriţa din filmul Madonnei, „W.E.”, una dintre cele mai spectaculoase apariţii ale festivalului, a făcut o adevărată demonstraţie de stil, optând pentru un look natural, într-o ţinută Christian Dior Couture. Atenţie la detalii: actriţa nu a exagerat cu accesoriile, păstrând centrul de interes pe outfit.

Madonna – a atras cu siguranţă toate privirile! Rodolfo Paglialunga şi Matteo Marzotto au creat un look special pentru celebra cântăreaţă/ actriţă/ regizoare, continuând tradiţia faimoasei case fondate de Madeleine Vionnet. Aspectul jucăuş al rochiei şi al accesoriilor (ochelarii retro) e perfect echilibrat de coafura „old school Hollywood”.

Evan Rachel Wood –a mers la sigur cu această creaţie Alessandra Rich, aducând în actualitate aerul elegant şi rafinat al eternei muze Grace Kelly. Totuşi, în ceea ce priveşte încălţămintea, nu pot să nu taxez alegerea unor sandale negre, inadmisibilă în acest context. Şi cu toate că am încadrat-o la categoria „Best dressed”, ar fi de reţinut faptul că acest stil nu e neapărat cel mai potrivit pentru tânăra actriţă, adăugându-i câţiva ani buni.

Cel mai prost îmbrăcate

Marisa Tomei –parcă-ţi vine greu să crezi că-n imaginea alăturată e Marisa, care cu doar o zi în urmă strălucea într-o creaţie Marios Schwab (vezi foto jos). Acest look e unul obişnuit, demn de o zi la lucru, în niciun caz adecvat unei asemenea ocazii.

image

Bar Refaeli – nu am înţeles niciodată alegerea salopetei ca item pentru evenimentele red carpet. De altfel o piesă reuşită, ţinuta nu emană glamourul aferent unui astfel de prilej, iar părul cu rădăcinile nevopsite este un „major don’t”” la evenimentele de asemenea amploare.

Kate Winslet – a strălucit şi nu prea într-o ţinută semnată Victoria Beckham. Alegerea nu e una foarte inspirată, Kate abordând un stil cu totul diferit în alte ocazii – rezultatul fiind astfel unul dezastruos. Ţinuta o poartă pe Kate – nu viceversa. Una dintre cele mai reuşite apariţii ale ei a fost cea de la Oscarurile din 2009, când a defilat într-un outfit semnat Atelier YSL.

image

Nota: Din această categorie au fost excluse intenţionat ţinutele cu adevărat dezastruoase.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg