Poliţia modei cu Iulia Albu: Best & Worst of Angelina Jolie

24 martie, 2012
angelina3 jpeg

Iulia Albu a pus sub lupă apariţiile de pe covorul roşu ale divei. Care sunt, în opinia sa, outfiturile cele mai reuşite şi cele mai puţin inspirate în care a defilat Angelina Jolie de-a lungul timpului?

Iulia Albu a pus sub lupă apariţiile de pe covorul roşu ale divei. Care sunt, în opinia sa, outfiturile cele mai reuşite şi cele mai puţin inspirate în care a defilat Angelina Jolie de-a lungul timpului?

STYLIST CALL

Gala Oscarurilor, 2012

Angelina a hotărât ca anul acesta piciorul său drept, flagrant minimalizat în anii precedenţi, să se bucure din plin de lumina blitz-urilor fotografilor prezenţi la gala de decernare a premiilor Oscar. Deşi până acum vedeta a preferat să îşi expună piciorul stâng, rochiile decoltate pe nu mai puţin celebrul membru fiind practic un laitmotiv al apariţiilor sale, piciorul drept a fost ales ca punct central de interes al întregii ţinute. Trecând desigur peste comentariile răutacioase care au catalogat silueta sa firavă ca anorexică şi peste miile de caricaturi dedicate subiectului, am văzut de data aceasta o Angelina nesigură, gesticulând ostentativ şi străduindu-se din răsputeri să pozeze cât mai larg... Îmi menţin afirmaţiile făcute la momentul respectiv, privind influenţele clasice Givenchy din deja infama creaţie Atelier Versace. Analizând detaliile apariţiei divei, remarc si o uşoară lipsă de preocupare în ceea ce priveşte look-ul său în general, cu accent pe coafura mult prea lejeră adoptată cu ocazia acestui eveniment. Se pare că orice diva are zilele ei proaste...

Premiera Mr. & Mrs. Smith, Los Angeles, 2005

Fan declarat al brandului, Angelina a surprins mai puţin plăcut în rochia de piele semnată, desigur, Versace. Deşi ADOR tatuajele Angelinei, URĂSC breteluţele subţiri încrucişate pe spate, în acest context. Departe de a fi una dintre apariţiile de top ale actriţei, ţinuta este vulgară şi nu se ridică la înălţimea frumuseţii native a Angelinei.

image

Screen Actors Guild Awards, 1999

Se spune că trebuie să încerci TOTUL cel puţin o dată, iar Angelina a acceptat provocarea de a deveni blondă pentru unul dintre rolurile sale. În definitiv, am asistat şi la schimbări dramatice, cum ar fi transformarea lui Charlize Theron pentru rolul din Monster, aşa încât cu greu mai putem fi surprinşi... Angelina a încercat aşadar O DATĂ această schimbare şi întreaga planetă a răsuflat uşurată atunci când vedeta a revenit la vechiul său look. Rochia este o piesă de excepţie, însă culoarea părului a reuşit să strice întregul efect...

Screen Actors Guild Awards, 2012 NU reuşesc să-mi explic opţiunea Angelinei pentru această rochie Jenny Packham. Croiul absolut banal, materialul nu tocmai preţios şi aspectul nu tocmai de covorul roşu încadrează aceată piesă la categoria Stylist Call! Am putea pune această alegere pe seama caracterului vulcanic al actriţei, însă chiar şi aşa, în cazul de faţă, strălucirea impusă de eveniment este complet ignorată. Iată o ţinută care nu va ajunge niciodată în fruntea clasamentului apariţiilor Angelinei.

Screen Actors Guild Awards, 2008

Mult prea stearsă în această creaţie Juliana Carione, Angelina a marcat o nouă apariţie mai puţin apreciată cu croiul amplu, materialul mototolit şi culorile sumbre ale rochiei. Cu toate că Angelina ar putea purta senzaţional până şi un sac, această piesă se dovedeşte fatală pentru lookul său, părând mai degrabă o rochie de plajă sau de zi decât de covorul rosu...

BEST ACT

Globurile de Aur, 2012

Angelina a fost o veritabilă revelaţie în rochia (cum altfel?) Atelier Versace, purtată la ceremonia Golden Globes. Accentul de culoare din zona umerilor a fost un detaliu remarcabil în arhitectura piesei, iar croiul fin, princiar, a subliniat silueta filiformă a Angelinei. Remarcăm cum fiecare detaliu este în perfectă armonie cu restul ţinutei. În mod cert una dintre apariţiile memorabile ale Angelinei.

Premiera Inglourious Basterds, Festivalul de Film de la Cannes, 2009

Una dintre deja clasicele apariţii ale Angelinei impresionează şi acum prin eleganţa şi feminitatea detaliilor. Rochia din voal natural şi matase este una dintre cele mai bune alegeri ale sale, devenind un must have al oricărui star pe covorul roşu. Rujul corai este bine ales, iar bijuteriile din aur roz sunt în perfectă armonie cu nuanţa fină a rochiei. În acest context, machiajul minimal al ochilor este obligatoriu, iar Angelina a punctat astfel din nou cu un look echilibrat şi impecabil.

Premiera Salt, Tokyo, 2010

Pentru premiera

Angelina a ales o ţinută aparent rezervată, care însă i-a evidenţiat tatuajele deja celebre. Tăieturile asimetrice şi materialul opac au fost o alegere inspirată în contextul dezvăluirii spatelui şi a ... piciorului stâng. Coafura este bine aleasă, iar accesoriile discrete. Observ că Angelina preferă încălţămintea open-toe în locul sandalelor, de această dată optiunea potrivindu-se perfect cu întregul look.

image

Globurile de Aur, 2011

Când superba Angelina Jolie şi-a făcut apariţia la ceremonia Golden Globes de anul trecut în această rochie, nu puţini au fost cei luaţi prin surprindere... Rezultatul? Verdele a devenit culoarea vedetă a anului, iar Angelina a strălucit pur şi simplu fiind vedeta cel mai bine îmbrăcată a acestui eveniment. Remar PONDERAŢIA în accesorizare şi machiajul natural. Cu siguranţă o ţinută demnă de top 3....

Premiera The Tourist, New York, 2010

Revanşa piciorului drept al divei este una perfect justificată... O nouă apariţie a Angelinei

... piciorul stâng, de această dată într-o creaţie de culoarea untului. Premiera filmului

a fost o bună ocazie pentru ca actriţa să-şi justifice titlul de "cea mai frumoasă femeie din lume". Ţinuta, deşi simplă, a fost de efect, iar alegerea uşor nepotrivită a unui pantof închis nu a fost suficientă pentru a submina efectul total. Outfitul intră în top 5.

www.theflappergirlchronicle.ro / Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling