Poliţia modei cu Iulia Albu: Mania Grace Kelly

27 martie, 2012
grace kelly 1 jpeg

Cine sunt frumuseţile celebre de azi care se inspiră din imaginea fashion icon-ului Grace Kelly?

Cine sunt frumuseţile celebre de azi care se inspiră din imaginea fashion icon-ului Grace Kelly?

Gwyneth Paltrow

Stilul actriţei Gwyneth Paltrow a evoluat într-o direcţie minimalistă, clasică, în perfect acord cu silueta statuescă a divei. Vă mai amintiţi superbul outfit purtat de aceasta la premiile Oscar? Remarcăm influenţele clare ale stilului Grace Kelly, însă de această dată şi o amprentă personală distinctivă.

image

Penélope Cruz

A "furat" show-ul atunci când şi-a făcut apariţia în rochia vaporoasă, decoltată pe umeri, semnată Armani Prive. Puţini şi-ar fi închipuit-o pe diva latină în această ipostază, însă actriţa şi-a revendicat gloria, etalând un look în cel mai pur stil Grace Kelly. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării: de la nuanţa suavă a rochiei, la detaliile bijuteriilor şi make-up, Penélope Cruz s-a transformat pentru o seară în unul dintre cele mai cunoscute fashion icon-uri ale cinematografiei internaţionale.

Angelina Jolie

Cu siguranţă una dintre cele mai reuşite lookuri ale Angelinei Jolie, ţinuta etalată de aceasta în cadrul ceremoniei Golden Globes semnată, desigur, Atelier Versace, a fost unul dintre punctele de atracţie ale serii. Actriţa a arătat foarte... Grace Kelly-esque în rochia fină, ce urmărea linia corpului, marcată impecabil de detaliul roşu din zona umerilor. Deşi nu s-a bucurat de mediatizarea celei de la Gala Oscarurilor, din punct de vedere stilistic apariţia Angelinei a fost net superioară celei din urma.

Ducesa de Cambridge

Atunci când Kate Middleton a apărut în deja celebra rochie de mireasă semnată Alexander McQueen, nu puţini au fost răutacioşii care au catalogat ţinuta sa ca o cvasi-copie a rochiei de mireasă a celebrei Grace Kelly. Cele 2 ţinute au avut câteva puncte comune, însă atitudinea prinţesei nu s-a ridicat la nivelul prestanţei divei. "There is only one Kate in London" era textul mai mult decât sugestiv al unei campanii publicitare featuring Kate Moss, text la care subscriu. Slavă Domnului că apariţiile ulterioare ale prinţesei s-au încadrat într-un alt registru, mult mai potrivit personalităţii sale.

image

Kim Basinger

Look-ul angelic al lui Kim Basinger este perfect compatibil cu eleganţa clasică, specifică pieselor purtate de Grace Kelly. Pentru a ne convinge de acest lucru, actriţa a purtat, cu ocazia galei Premiilor Oscar, o superbă creaţie Escada, într-o suavă nuanţă verde pal. Lookul a fost completat de coafura specifică Grace Kelly şi atitudinea rezervată, elegantă a actriţei.

www.theflappergirlchronicle.ro / Foto: Reuters, fashion-era.comRecente pe Ok! Magazine

biden si sotia jpg
machiaj
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg
nicole si alti actori
Sacha Walckhoff at Vista Alegre by LAMOUSSE Lionel Balteiro JPG
casnic jpg
Smiley si Horia Moculescu
John F Kennedy  sursa   Profimedia jpg
Melinda si Bill Gates, divort  jpeg
bucatarie PNG
medeea marinescu si florin jpg