Poliţia modei cu Iulia Albu Personajele animate pe podium

20 martie, 2012
the simpsons facebook jpeg

Aceste vedete din lumea desenelor animate sunt doar câteva dintre adorabilele “cartoon celebrities” care fac legea în defilările de modă.

The Simpsons vs Rainbow Brite - Jeremy Scott 2012

image

Jeremy Scott este un împătimit al benzilor desenate, acesta prezentând nu o dată piese inspirate de Familia Flintstone, The Simpsons sau Rainbow Brite. Pentru 2012, el a imaginat un show plin de culoare, manechinele purtând peruci voluminoase şi machiaje sidefate. Printre imprimeurile "vedetă" am regăsit un unicorn şi figura personajelor din familia Simpson.

Olive Oyl - de la "cel mai improbabil sex simbol" la fashion icon

image

Ei bine, da! Olive Oyl este, inconstestabil, un fashion icon în toată regula! Adorată şi controversată, Olive a devenit muză pentru branduri precum Moschino şi Prada - şi ceva îmi spune că lucrurile nu se vor opri aici…

Dar, sa începem cu începutul. Personajul a fost creat în 1919 de către Elzie Crisler Segar şi a fost inspirat de actriţa ZaSu Pitts. Olive Oyl a aterizat de la braţul lui Popeye direct pe podiumurile de modă începând cu anul 2004, când aceasta a devenit vedeta prezentării casei Moschino. De la aceasta până la inspirarea parfumului Moschino Cheap&Chic nu a mai fost decât un pas... Anul 2011 a adus-o din nou în prim plan, colecţia casei Prada putând fi considerată un veritabil tribut adus simpaticului personaj.

Donald - JC de Castelbajac

image

Donald apare în 1934 ca o creaţie Walt Disney. A fost onorat oficial ca al treilea cel mai popular personaj din toate timpurile, cu Bugs Bunny de la Warner Bros. Looney Tunes/Merrie Melodies pe locul doi şi creaţia Disney Mickey Mouse, care este pe locul întâi. Conform canonului Disney, ziua de naştere a lui Donald este oficial recunoscută pe 9 iunie 1934, când a fost lansat filmul său de debut "The Wise Little Hen". Cu toate acestea, în "The Three Caballeros"(1994), ziua sa de naştere e pur şi simplu "Vineri 13", care este în raport cu ghinionul său din toate apariţiile. Toata lumea îl iubeşte pe Donald, iar designerul Jean Charles de Castelbajac nu face nici el excepţie de la această regulă! Imprimat pe pulovere, tricouri sau rochii, Donald a fost trendul principal al colecţiei prezentate de acesta cu cativa ani în urmă.

Betty Boop - Beth Ditto pentru Jean Paul Gaultier

image

Betty Boop a fost creată de Max Fleischer în 1930. Deşi se spune că personajul ar fi fost inspirat de Clara Bow, se pare că schiţele ar fi plecat de la o caricatură a cântăreţei Helen Kane. O Betty Boop modernă este cântăreaţa Beth Ditto, vedetă aleasă de Jean Paul Gaultier pentru a închide colecţia de primăvară-vară 2011 a celebrului brand.

Foto: Facebook, Reuters, cartoonpictures.info, thefashionpolice.net, fashionista.comRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg